Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 23:08

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του η Κ-14 του ΠΑΣ Νάξου [pics-vid]

Ξεκίνημα με το δεξί για τους πιτσιρικάδες του Πέτρου Μαράκη αφού σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου επιβλήθηκαν δίκαια του Μαρπησσαϊκού.

Οι γηπεδούχοι έπιασαν καλή απόδοση και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των παικτών του Γιώργου Μοστράτου.

Ο αγώνας ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου καθώς είναι όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το ήθος εντός αγωνιστικού χώρου.

LEKKAS FASI K14

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές των δυο ομάδων Κο Πέτρο Μαράκη (ΠΑΣ Νάξου) και Γιώργο Μοστράτο (Μαρπησσαϊκός) για την εξαιρετική τους δουλειά όχι μόνο προπονητικά αλλά και παιδαγωγικά.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ενωσιακός προπονητής, Βαγγέλης Γατσέλος που είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τον Πέτρο Μαράκη, αλλά και τον προκάτοχο του πετυχημένο προπονητή των Μικτών Ομάδων, Γιώργο Μοστράτο.

GATSELOS MOSTRATOS MARAKIS

Σκόρερ:  Βαλέττας, Μανθόπουλος, Λεγάκης, Λέκκας, Καστρήσιος, Καρούσης, Μαυρίδης.

Διαιτητής: Δεγαΐτας | Βοηθός: Ζουμής

Συνθέσεις:

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Π.): Μαϊτός (43' Χωριανό[ουλος), Μαυρίδης, Νανάς, Ορφανός (43' Ντέμος), Ρότσι (43' Κύλης), Μάρκου (46' Λάζρι), Λέκκας, Βαλέττας (43' Καστρήσιος), Μανθόπουλος (46' Περιστεράκης), Καρούσης, Λεγάκης (43' Μάκα)

PAS NAXOU K14 2021 2022

Μαρπησσαϊκός (Μοστράτος Γ.): Τσιγώνιας (53' Σπανογιάννης), Τσέπα Λ., Παυλάκης (53' Κούκος), Τόσκα, Γιουλάϊ, Κολτσάκου Ν. (39' Τρυβιζάς), Φρατζής, Τσέπα Ντ., Αντιπαριώτης (46' Φωκιανός), Αποστολόπουλος, Κολτσάκου Κλ.

MARPISSAIKOS K14 2021 2022

Βίντεο και φωτογραφίες

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares