Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 21:42

Με το δεξί στο πρωτάθλημα η Κ18 του Πανθηραϊκού... 2-0 τον Νηρέα

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα Κ18 της ΕΠΣ Κυκλάδων η ομάδα του Πανθηραϊκού, η οποία έπειτα από δυνατή αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο(16/10) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, επικράτησε του Νηρέα Πάρου με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθεί μόλις στο 5´, όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά, ο Γιάννης Ξαγοράρης βρέθηκε σε καλή θέση στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 9’ ο Πανθηραϊκός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, αφού έπειτα από όμορφο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Βεζύρη, ο οποίος με σέντρα-σουτ από τη δεξιά πλευρά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για γκολ και για τις δυο ομάδες, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νάκκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και τον κ. Μαλολλάρι.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός Α.Ο (Δημήτρης Κρεμμύδας): Ξαγοράρης Π., Δαμίγος, Κράσι Ε., Μοσχάτος, Λαμάι, Φέγγης, Ξαγοράρης Γ., Βεζύρης, Διονυσόπουλος, Βενιέρης, Γαλανός.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαβασιλείου, Δαρζέντας, Λιγνός, Κράσι Λ., Ζαρογιαννόπουλος ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν οι Σιγάλας, Παπαδόπουλος, Σέχου και Φύτρος.

ΑΜΕΣ Νηρέας (Μιχάλης Παπαδάκης): Σπανός, Βοσινάκης Α., Βοσινάκης Λ., Γιαουπάι, Σταυρόπουλος, Λόκα Α., Λόκα Κ., Φεσουλάι, Κρητικός, Αποστολόπουλος, Πατέλλης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζουμής, Μπαλιός, Πατέλης και Πετρόπουλος

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares