Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 12:13

Αίας Σύρου: Γιώργος να παραμείνεις ταπεινός, εργατικός και προσηλωμένος στον στόχο σου

Στις 23 Ιουλίου οι φίλοι του Γιώργου τον αποχαιρέτησαν και του ευχήθηκαν καλή τύχη στη νέα ποδοσφαιρική πρόκληση της καριέρας του που δεν ήταν άλλη από τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό.

Μετά το αντίο του προέδρου κ. Γιάννη Σκλαβούνου, θες ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου, που αναφέρει:

Έχουμε την υπερηφάνεια και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας Κάτρης Γεώργιος ανήκει πλέον στην κ17 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιώργος με σκληρή δουλειά, θέληση και ταπεινότητα, απέδειξε πως τίποτα δεν κατακτάται εύκολα.Γεννημένος το 2005 και σε ηλικία μόλις 4,5 ετών ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία Νέος Α.Ο Σύρου. Από το 2015 αγωνίζεται με τα χρώματα του Αίαντα Σύρου όπου μέσα από την τεχνογνωσία και τις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης, αποτέλεσμα της τριετούς επίσημης συνεργασίας του συλλόγου μας με την κορυφαία ακαδημία του κόσμου Ajax, Amsterdam αρχίζει να ξεδιπλώνει το πολύπλευρο ταλέντο του. Παράλληλα από το 2016 έως και το 2019 υπήρξε ενεργό μέλος και στη Μικτή Κυκλάδων.

Γιώργο, Όλος ο σύλλογος σου εύχεται ολόψυχα υγεία, τύχη, επιτυχίες αλλά πανω απ’ όλα να παραμείνεις ταπεινός, εργατικός και προσηλωμένος στον στόχο σου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares