Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 12:37

Κυριάκος Πολυκρέτης: Θα μάθω πολλά δίπλα στον Προπονητή - Παιδαγωγό, Πέτρο Μαράκη

Ως αθλητής έχει διακριθεί για το ήθος και τις αξίες που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός των γηπέδων. Πλέον ήρθε η ώρα αυτές τις αξίες να τις υπηρετήσει και ως προπονητής, όπου θα έχει την ευκαιρία να τις μεταλαμπαδεύσει και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πολυκρέτη, ο οποίος ξεκινάει μία νέα πορεία στο ποδόσφαιρο ως βοηθός προπονητή στο πλάι του Πέτρου Μαράκη στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του ΠΑΣ Νάξου. 

Πλέον, ο Κυριάκος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C και γι αυτόν ξεκινάει μία νέα ποδοσφαιρική πορεία μέσα από τα τμήματα του ΠΑΣ Νάξου. 

Ο Πολυκρέτης παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣ Νάξου, δηλώνοντας την επιθυμία του να συμβάλει και εκείνος από την πλευρά του σε αυτό το εγχείρημα.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το ΔΣ του Πας Ναξου μου δίνει την ευκαιρία να είμαι κοντά σε έναν σπουδαίο παιδαγωγό - προπονητή όπως ο κύριος Μαράκης ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους στις Κυκλάδες. Σίγουρα έχω να μάθω πολλά και θα προσπαθήσω και εγώ να βάλω έστω ένα μικρό λιθαράκι ώστε να συνεχιστεί αυτό το σπουδαίο εγχείρημα»

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares