Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 00:46

Νέος ΑΟ Σύρου: Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα, είναι τρόπος ζωής | Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Ο Νέος Α.Ο Σύρου αποτελεί μια οντότητα που λειτουργεί δημιουργώντας ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον.

Οι εμπλεκόμενοι, διοίκηση, προπονητές, γυμναστές και γονείς έχουμε αμοιβαίο σεβασμό και ξεκάθαρους ρόλους. Είμαστε μια πυραμίδα που στο θεμέλιο λίθο της βρίσκεται η φιλοσοφία μας, η οποία έχει να κάνει με την σκληρή και μεθοδική άθληση παρέχοντας όλα τα υλικοτεχνικά αγαθά που χρειάζονται, την διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων, την ευγενή άμιλλα και φυσικά την αγάπη και τον πολιτισμό της άθλησης.

Κατα συνέπεια η φιλοσοφία που θα αναπτύξει μια ακαδημία είναι αναμφισβήτητα σημαντική αλλά και οι άνθρωποι που την στελεχώνουν παίζουν προεξέχοντα ρόλο.

Αγαπητά μας παιδιά, το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα, είναι τρόπος ζωής γιατί μέσα από αυτό γνωρίζεις φίλους, μαθαίνεις να έχεις πειθαρχία και να σέβεσαι τους αντιπάλους σου με τον καλύτερο τρόπο. Να αγαπήσεις για τους σωστούς λόγους το άθλημα που αποφάσισες να ασχοληθείς και να νιώθεις σημαντικός για σένα και την ομάδα σου. Να μάθεις να προπονείσαι έστω και με αργούς ρυθμούς χωρίς να εγκαταλείπεις την προσπάθεια, κάποια μέρα είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσεις να φτάσεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όρια σου. Να θυμάσαι πως μαθαίνοντας το αθλημα του ποδοσφαίρου δεν είναι απαραίτητο μια μέρα να γίνεις ποδοσφαιριστής, μπορείς να εξελιχθείς σημαντικά και σε άλλα πόστα όπως είναι αυτό του διαιτητή, του προπονητή, του παράγοντα αλλά και του φιλάθλου.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ομάδα “Της καρδιάς” όπως έχει χαρακτηριστεί όλα αυτά τα χρόνια από τους ίδιους τους αθλητές μας και σας περιμένουμε να μας επισκεφθειτε στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις μας. Εμείς θα σας διαθέσουμε δωρεάν τον αθλητικό σας εξοπλισμό και εσείς το κέφι και το πάθος σας για το ποδόσφαιρο!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!! Τηλ. Επικοινωνίας: Υπεύθυνος Ακαδημίας Χρήστος Ζαχαρίου Τηλ.6907508920 Facebook: ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ Instagram: neos_aosyrou.

238140113 316790063470124 8698514948141355765 n

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares