Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 11:08

Γιώργος Μάλλιος: Όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς

Αναμφισβήτητα, ο Γιώργος Μάλλιος έχει αναβαθμίσει με την παρουσία του και το έργο του σε μεγάλο βαθμό την ακαδημία του ΠΑΣ Τήνου, όμως για το ίδιο τον πρώτο λόγο στην επιτυχία τον έχουν οι γονείς.

Με αφορμή την μεταγραφή των Βλαχάκη και Φιλιππούση στον Πανιώνιο, ο έμπειρος κόουτς με ανάρτηση του δίνει τα εύσημα στους γονείς για τα σημαντικά εφόδια που έχουν δώσει στα παιδιά τους.

Δείτε τι έγραψε: 

Σιγουρα ειναι σημαντικη επιτυχια..Σιγουρα βοηθησαμε οι προπονητες κ η διοικηση..Σιγουρα κουραστηκαν πολυ τα παιδια για να κερδισουν αυτο το δικαιωμα να προσπαθησουν το κατι παραπανω στο ποδοσφαιρο..

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!! Ομως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα υπηρχαν ολα τα παραπανω, αν δεν υπηρχαν οι πραγματικοι ηρωες...ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ....Οχι μονο του Ιωσηφ κ του Βασιλη,οι γονεις ολων των παιδιων της ακαδημιας μας...Σε αυτους ΑΞΙΖΟΥΝ ολα τα ΜΠΡΑΒΟ κ τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....

Οχι γιατι μας φερνουν παιδια που ειναι καλοι στο ποδοσφαιρο, αλλα παιδια που εχουν ηδη μαθει να λειτουργουν με τις σημαντικοτερες ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ της ζωης, οπως ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ-ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ-ΣΕΒΑΣΜΟ-ΚΑΛΟΣΥΝΗ-ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ που δε μπορει να στις διδαξει καλυτερα κανενα πανεπιστημιο, καμμια ομαδα,παρα μονο το οικογενειακο περιβαλον, οι γονεις....

Εσεις το ΠΕΤΥΧΑΤΕ στα παιδια σας γι αυτο παντα θα αξιζετε ολα τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares