Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 13:31

Το μεγάλο ευχαριστώ του Ιωσήφ Φιλιππούση: «Χωρίς εσάς δεν θα είχα πετύχει τίποτα»

Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο για να προχωρήσεις το ποδόσφαιρο. Είναι απαραίτητο να διαθέτεις και μία προσωπικότητα που θα σου δώσει ώθηση να ανέβει τα σκαλοπάτια της καριέρας που πας να χτίσεις.

Για τον ταλαντούχο Τηνιακό ποδοσφαιριστή, Ιωσήφ Φιλιππούση, η πόρτα για το βήμα παραπάνω στο ποδόσφαιρο μόλις άνοιξε με την μεταγραφή του στα αγωνιστικά τμήματα του Πανιωνίου.

Ο νεαρός που όλοι είχαμε θαυμάσει μέσα από την πορεία του με τα αναπτυξιακά τμήματα του ΠΑΣ Τήνου, αλλά και τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων δείχνει να σέβεται τις προσπάθειες που έγιναν από όλους που συνέβαλλαν για όλα όσα έχει διδαχθεί, καθώς μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους του στάθηκαν.

Φυσικά, ψηλά στη λίστα της καρδιάς του έβαλε τους συμπαίκτες του.

Δείτε την αποχαιρετιστήρια επιστολή του Φιλιππούση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές του ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ για την προσπάθεια και την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα.

Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω τώρα πιο πολύ για να τους δικαιώσω...

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Κο. Ειρηναίο Φρέρη, και όλους στην διοίκηση και τους προπονητές των μεικτών ομάδων για την μεγάλη προσπάθεια και την βοήθεια που δίνουν σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Ακόμη θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα αθλητικά σαιτ των Κυκλάδων που είναι πάντα κοντά σε κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Και τέλος φυσικά οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπαίχτες μου, που καταφέραμε να είμαστε πάντα μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σε όλα και όχι μόνο σαν μια ομάδα.  ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!»

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares