Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 12:22

Από τον Παμμηλιακό στην Κ17 του Ιωνικού ο Αντώνης Κυρίτσης

Ένας νέος δρόμος ανοίγεται στην καριέρα του ταλαντούχου Μηλιού ποδοσφαιριστή Αντώνη Κυρίτση, οποίος πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά του Ιωνικού και επελέγη για την ομάδα κ17 του συλλόγου που θα αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Από τα σπλάχνα του Παμμηλιακού βγαλμένος ο Αντώνης Κυρίτσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, με την είδηση της μετακίνησης του στον Ιωνικό να έχει κάνει περήφανη όλη τη Μήλο και ειδικά τους ανθρώπους του Παμμηλιακού, που βλέπουν ότι ο σκοπός ύπαρξης της ακαδημίας του συλλόγου, επιτυγχάνεται.

Ο ισχυρός άνδρας και  πρόεδρος του Παμμηλιακού μας επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Κυρίτση, λέγοντας: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι γιατί βλέπουμε ένα δικό μας παιδί να κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης της ακαδημίας μας και γι αυτό πασχίζουμε καθημερινά. Ευχόμαστε στον Αντώνη καλή επιτυχία και να έχει υπομονή για να πετύχει τους στόχους του. Εμείς ως Παμμηλιακός θα συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ώστε να δούμε και άλλους αθλητές να εξελίσσονται».

KYRITSIS IONIKOS

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares