Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 20:58

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το Ενωσιακό Τουρνουά

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στο Ενωσιακό Τουρνουά της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά:

Με πολλές εμπειρίες και έκδηλη την χαρά στα πρόσωπα των παιδιών μας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των τμημάτων Κ11, Κ13 και Κ17 του συλλόγου μας στο Ενωσιακό Τουρνουά ''Μανώλης Βαμβακούσης'' που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων στην όμορφη Σύρο.

Όμορφες δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιρικές στιγμές, αλλά και ολόκληρο το ταξίδι και η διαμονή των αποστολών μας στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγους μας, τους προπονητές και τους γονείς - συνοδούς για την απόδοση και την συμπεριφορά τους. Επίσης συγχαίρουμε τους αθλητές και τους προπονητές όλων των ομάδων για την απόδοση τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.   

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ταξιδιωτικές εταιρείες Minoan lines και Seajets, καθώς και τα πρακτορεία Naxos Tours και Passenger για την παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια και την άψογη και ασφαλή μετακίνηση των αποστολών μας.

Tο ξενοδοχείο ΔΙΟΓΕΝΗΣ για την άριστη φιλοξενία και την ευγένεια του προσωπικού του.

Τον δημοσιογράφο και Υπεύθυνο Τύπου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Παναγιώτη Κουλουμπή για την ξενάγηση στη νεοκλασική Σύρο.

Το sportcyclades για την κάλυψη του τουρνουά.

Και τέλος τον ακούραστο και πάντα πρωτοπόρο Πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Ειρηναίο Φρέρη, καθώς και όλους τους συντελεστές που μας εξυπηρέτησαν άψογα σε ότι χρειαστήκαμε.

Ήταν όλα άψογα, σας ευχαριστούμε και θα είμαστε πάντα μαζί σας σε κάθε τι μπορεί να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο μας!

Το ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares