Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 15:25

Ξεκίνησε η δραστηριότατα και στις Μικτές με επίσκεψη Γατσέλου σε Μύκονο και Σύρο

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τουρνουά στα αναπτυξιακά τμήματα των κυκλαδίτικων σωματείων, κινητικότητα υπάρχει και στις Μικτές ομάδες της ένωσης.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Μαΐου, ο ενωσιακός προπονητής Βαγγέλης Γατσέλος επισκέφθηκε τη Μύκονο και τη Σύρο, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προπονήσεις για αθλητές γεννημένους μεταξύ 2007 και 2009.

Στη Μύκονο, ο ενωσιακός προπονητής επισκέφθηκε και τα δύο γήπεδα (Άνω Μερά - Κόρφος), ενώ στη Σύρο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Valencia (Κανονιέρηδες Σύρου).

Το sportcyclades.gr μίλησε με τον ενωσιακό τεχνικό, κ. Γατσέλο, ο οποίος προανήγγειλε μία σειρά επαφών που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με όλα τα νησιά και όλες τις ομάδες, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων. Επίσης, αναμένεται να υπάρξει παρουσία του τεχνικού επιτελείου και στα αναπτυξιακά τουρνουά. Επίσης, ο Βαγγέλης Γατσέλος έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Μυκόνου, του προπονητές και τη διοίκηση και ιδιαίτερα στους κ.κ. Κατσικαλάκη και Σταμάτη Δακτυλίδη.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares