Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 22:25

Άρεσε στον Πέδρο Μαρτίνς ο ''Ναξιώτης'' Ρένος Κασέμι

Ένα παιδί που έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στα τμήματα υποδομής του Πανναξιακού εντυπωσίασε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sporttime ο νεαρός Ρένος Κασέμι συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου, όπου εξαιτίας των απουσιών που υπάρχουν «ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα παίκτες από την ακαδημία. Ο λόγους για τους Παπαδούδη, Καλογερόπουλο, Κασέμι, Μαυρουδή και Κίτσο.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές των τμήματων υποδομής των Πειραιωτών έδειξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο. Άφησαν ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει τους μικρούς στη διάθεσή του μέχρι και την Τετάρτη.

Ο Κασέμι ξεχώρισε αρκετά στο δίτερμα που έγινε. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε στη θέση του, στον χώρο του κέντρου δίπλα στον Γιαν Εμβιλά. Τα πήγε καλά ο μικρός και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο όνομά του. Έπαιξε καλά και σίγουρα το όνομά του θα πρέπει να… κρατηθεί, διότι είναι πολύ πιθανό τον 18χρονο μέσο να τον δούμε ξανά στο μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο καλά.

Στην φωτογραφία εικονίζεται ο Κασέμι με τη φανέλα του Πανναξιακού λίγο πριν την μεταγραφή του το 2017, όπου είχε προπονητές τους Γιάννη Παραβατό και Γιάννη Ζαφείρη:

KASEMI PANNAXIAKOS 2017

Ο Πανναξιακός εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση: 

Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει κάνεις, όταν βλέπει τα "παιδιά" του να προοδεύουν...

Όλη η Πανναξιακή οικογένεια αισθάνεται υπερήφανη για το Ρένο, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας και κατάφερε να εντυπωσιάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Πέδρο Μαρτίνς, συμμετέχοντας στο προπονητικό δίτερμα των "ερυθρόλευκων".

Του ευχόμαστε ολόψυχα μία σπουδαία καριέρα και είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares