Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 21:59

Η συγκινητική αφιέρωση του Ντάβιντ Χοτζάι στον Άγγελο Κρεμμύδα [vid]

Την πρόκρισή του στον τελικό του πρωταθλήματος Κ16 της Ε.Π.Σ Κυκλάδων εξασφάλισε ο Πανθηραϊκός, που το Σάββατο το βράδυ επικράτησε του Α.Ο Πάρου με 2-0, σε μια αναμέτρηση που παρακολουθήσατε ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr.

Η στιγμή όμως που σημάδεψε την αναμέτρηση ήταν αυτή του 36ου λεπτού, όταν ο Ντάβιντ Χοτζάι πέτυχε το 1-0. Ο σκόρερ των Σαντορινιών, αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε, έτρεξε προς την κάμερα του sportcyclades και αποκάλυψε το μπλουζάκι που φορούσε μέσα από τη φανέλα του, το οποίο έγραφε: "ΚΡΕΜΜΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ".

Με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός άσσος του Πανθηραϊκού, θέλησε να αφιερώσει το γκολ στον συμπαίκτη του Άγγελο Κρεμμύδα, ο οποίος σε προπόνηση λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τον σημαντικό αυτό αγώνα της ομάδας του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποδείξουν και την αποθεραπεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Η αφιέρωση αυτή καταδεικνύει το πολύ καλό κλίμα καθώς και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παιδιών του Δημήτρη Κρεμμύδα, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από την εικόνα που παρουσιάζουν τα παιδιά και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr εκφράζει στον Άγγελο Κρεμμύδα τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

DSC 0531

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares