Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 13:52

Με το δεξί το ξεκίνημα για την Κ-17 του ΠΑΣ Νάξου [vid]

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Κ17 ο ΠΑΣ Νάξου υποδέχτηκε τον Παμμηλιακό στο ΔΑΚ Νάξου με τους γηπεδούχους να χρειάζονται το 2ο ημίχρονο για να πάρουν την νίκη απέναντι στην πολύ φιλόδοξη ομάδα της Μήλου. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με ένα φοβερό πλασέ του Ζούλια από τα 25 μέτρα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τάκου.

Ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμούς αμέσως και απείλησε με Χωριανόπουλο στο 16 και με Ορφανό στο 18. Ο Τόνι ήταν αυτός που στο 20ο λεπτό με ένα όμορφο σουτ στην δεξιά γωνία του Φρατζεσκάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Νάξου.

Στο 24ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαυρογιάννη ο Τόνι στην προσπάθεια να απομακρύνει βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής κ.Χατζόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ο αρχηγός του Παμμηλιακού Αντώνης Κυρίτσης εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι και πάλι ανέλαβαν δράση μετά το γκολ που δέχτηκαν και 4 λεπτά αργότερα κ συγκεκριμένα στο 28 μετά από τρομερή ενέργεια του Ορφανού ο Βασαλάκης από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

Τελευταία στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ένα δυνατό σουτ του Παντελαίου από τα 30 μέτρα με τον Φρατζεσκάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ στο 39. 

Η ομάδα της Νάξου μπήκε καλύτερα απ τον αντίπαλο της στο 2ο ημίχρονο και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 43ο λεπτό με τον Παντελαίο από κοντά να γράφει το 3-2 μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ορφανού που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φρατζεσκάκη.

Πέντε (5) λεπτά αργότερα ο Ορφανός έκανε το 4-2 για την ομάδα του Δημήτρη Σκούνα αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το τετ α τετ που του παρουσιάστηκε.

Στο 57ο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει το 5-2 μετά από όμορφο σουτ του Λέκκα που χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ορφανός με κεφάλια σημάδεψε και αυτός το οριζόντιο δοκάρι του Φρατζεσκάκη.

Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες απ την ομάδα της Νάξου και ακυρωθέν γκολ του Παντελαίου στο 65 ο Λέκκας ήταν αυτός που έκανε το 5-2 και κλείδωσε τη νίκη για τον ΠΑΣ μετά από εξαιρετική ασσίστ του Ορφανού στο 71ο λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Σκούνας) : Τάκος (68΄Κουφόπουλος), Ρότσι (61' κάσα) , Μαθιάσος , Ψαρράς , Βασαλάκης , Μπόσκου (72΄Ρετζέπι), Χωριανόπουλος (68΄Τσέπα), Ορφανός , Λέκκας , Παντελαίος (72' Μουστάκης), Τόνι 

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Καραγιαννόπουλος) : Φρατζεσκάκης , Λιβανιός , Σφίγγας , Βήχος , Νίνος (60' Δήμος ) , Πρίφτη , Μαυρογιάννης , Βήχος , Ζούλιας , Κυρίτσης , Μπάτσης

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares