Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 21:07

Πέρασε από τη Νάξο και έμεινε αήττητος στην κορυφή ο Παμμηλιακός [pics]

Ο Παμμηλιακός επικράτησε του ΑΜΣ Φιλωτίου στη Νάξο με 2-3 για την 6η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Κ16 και έφτασε αήττητος τους 15 βαθμούς και την κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Νηρέα, έχοντα όμως παιχνίδι λιγότερο.

Οι Φιλωτίτες μπήκαν ψυχωμένα στο παιχνίδι, κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές (1-0, 2-1) και ήταν καλύτεροι μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου ο Παμμηλιακός του Χρήστου Καραγιαννόπουλου πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τιάγκο Σοσόλι.

DSC_0023JUFKFGJ_dc41f.jpg

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Καραμάνη στο 4' να παίρνει ασίστ από τον Μουστάκη και να πλασάρει εύστοχα από διαγώνια θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 16΄ ο Αντώνης Κυρίτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ  ισοφάρισε σε 1-1 και στο 19ο λεπτό, ο Μουστάκης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Νίνο με τον . Χατζόπουλο να υποδεικνύει άμεσα την άσπρη βούλα και τον Καραμάνη να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Παμμηλιακός μπήκε καλύτερα και πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Σοσόλι αρχικά να ισοφαρίζει στο 68' με ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ και τον ίδιο παίκτη να σκοράρει και πάλι στο 78' μετά από κόρνερ του Κυρίτση και κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.

DSC_0989GDFGDF_b17ea.jpg

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου, που είχε στον πάγκο τον Γιάννη Λογοθέτη λόγω απουσία του Μιχάλη Ανυφαντάκη, είχε ευκαιρίες να πετύχει ακόμη ένα τέρμα, αλλά δεν κατάφερε αν πάρει κάτι από το ματς. παραμένοντας στους 6 βαθμούς.

Την αποστολή της ομάδας της Μήλου συνόδεψαν αρκετοί γονείς, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Βαμβακάρης και άλλα μέλη της διοίκησης.

DSC_0993DGSGG_c4136.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Χατζόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Φαν Άακεν και Αντωνάκη.

ΑΜΣ Φιλωτίου: Ποθητός, Βασιλάκης, Χωριανόπουλος, Βερύκοκκος, Μουστάκης Γ., Χωματάς, Πολυκρέτης, Μουστάκης Σ., Μουστάκης Β., Καραμάνης, Γρατσίας (77' Μυτιληναίος).

Παμμηλιακός: Φραντζεσκάκης, Βεντούρης (80' Κυρίτσης Ι.), Σφίγγας, Βήχος Μ., Νίνος, Βήχος Σ., Κυρίτσης Α., Βελέτας (51' Λικάι Ε.), Σοσόλι (80' Μακρής), Λικάι Κ., Ρηγόπουλος (Μαρουδίτσης)

*Ο Παμμηλιακός ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Γιάννη Ψαρρά και την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας.

*Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν μέλη της ομάδας του ΑΣ Ίου, με τον πρόεδρο κ. Ρολλά, τον προπονητή κ. Καραβά και τον κ. Βαμβακάρη του Παμμηλιακού και τον άνθρωπο του ποδοσφαίρου κ. Βάβουλα να παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι.

DSC_0030JFGJHG_121fa.jpg

*Πολύ καλές είναι πλέον και οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ του προέδρου του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Ψαρρά και του προέδρου του Παμμηλιακού κ. Βαμβακάρη.

IMG_20191207_165504GHDF_7e960.jpg

Φωτογραφίες

 

Η βαθμολογία

2019-12-07_de446.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares