Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 01:01

Ξημερώματα, με εκπλήξεις και απρόοπτα έπαιζαν μπάλα στη Μήλο

Ακόμα ένα ρεκόρ καταρρίφθηκε στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αφού πλέον καταγράφηκε αγώνας ο οποίος έληξε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον αγώνα του 2ου ομίλου της Κ16 μεταξύ του Παμμηλιακού και του ΑΜΣ Φιλωτίου που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή το βράδυ στις 22:00, αλλά τελικά μετά από καθυστέρηση του πλοίου που μετέφερε την ομάδα της Νάξου, ξεκίνησε στις 00:40 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2:00.

Πραγματικά τα παιδιά έδειξαν τη δίψα που έχουν για το ποδόσφαιρο υπερνικώντας το εμπόδιο της θάλασσας που χωρίζει τα νησιά μας και πολλές φορές δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ορίστηκε μετά από σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων και της ΕΠΣ Κυκλάδων, παρόλο που στο στάδιο δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός Κ16 και όλα αυτά για να μην επιβαρυνθεί το Φιλώτι με υπέρογκα έξοδα.

Για την ιστορία η ομάδα της Μήλου πήρε τη νίκη με 4-1.

sdffdasfasdf_7be6a.jpg

Έκπληξη στον κόουτς Ανυφαντάκη

Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο προπονητής της ακαδημίας του ΑΜΣ Φιλωτίου κ. Μιχάλης Ανυφαντάκη, που επέστρεψε στο νησί μετά από αρκετό καιρό.

Με πρωτοβουλία τους οι αθλητές της ακαδημίας του Παμμηλιακού και μετά από την έγκριση της διοίκησης, χάρισαν μία φανέλα με τις υπογραφές αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον σύλλογο και τα όσα τους δίδαξε την περίοδο όπου επιτέλεσε το έργο του προπονητή. Ο Ανυφαντάκης δέχθηκε αυτή την έκπληξη με ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς στη δίχρονη παραμονή του στο νησί της Μήλου είχε δεθεί με τα παιδιά. 

Φυσικά και η διοίκηση του Μιχάλη Βαμβακάρη δεν έμεινε άπραγη, αφού για ακόμη μία φορά οι Μηλιοί απέδειξαν πόσο φιλόξενοι είναι, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούσαν στην αποστολή της Ναξιώτικης ομάδας.

Έφυγε ο διαιτητής Μαθιουδάκης

Πριν την έναρξη του αγώνα είχαμε και απρόοπτα που αφορούσαν τη φυγή του διαιτητή Γιώργο .Θ. Μαθιουδάκη, ο οποίος αποφάσισε να μη σφυρίξει το παιχνίδι, αφού από τα όσα πληροφορηθήκαμε δεν ήταν σύμφωνος με την διεξαγωγή του του ματς σε μία τόσο ακραία ώρα.

Ο ρέφερι δεν πείστηκε ούτε από την συναίνεση των γονιών, αλλά και των ομάδων και αποχώρησε από το γήπεδο.

Των αγώνα διεύθυναν οι βοηθοί του Κουλακιώτης και Μαθιουδάκης Γεωρ. του Κ.

Το συμβάν, προκάλεσε την δυσφορία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, που δήλωσε τον αποτροπιασμό του για την πράξη του διαιτητή να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares