Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 19:49

Οι 17 ομάδες, οι 4 όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL»

Η ΕΠΣ Κυκλάδων έδωσε στη δημοσιότητα την συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL».

Στο πρωτάθλημα που φέτος θα αποτελέσει τον προθάλαμο της Μικτής ομάδας, θα συμμετάσχουν 17 ομάδες, που θα αγωνιστούν σε 4 ομίλους.

Δείτε αναλυτικά τη αναφέρει η συμπληρωματική προκήρυξη και τον τρόπο διεξαγωγής:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL» 2019-2020

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα της Κατηγορίας Υποδομής Κ-12 περιόδου 2019-2020 ονομάζεται: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-12 ΚΥΚΛΑΔΩΝ «AVANCE CAR RENTAL».

ΑΡΘΡΟ 5 - ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ  (τελευταία παράγραφος)  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-12 «ΑVANCE CAR RENTAL»  ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

            Προστίθεται: «Οι ποινές σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά Δικαστήρια και η διαδικασία επιβολής αυτών αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Α.Π».

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Συμμετέχουν 17 Ομάδες χωρισμένες σε τέσσερις Ομίλους :

1ος Όμιλος (4 Ομάδες) :  Θα κληρωθούν 2 ομάδες από την Σύρο (ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ή Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 ή ΚΑΝΟΝΙΕΡHΔΕΣ ΣΥΡΟΥ ή  ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ), με 1 ομάδα από την Μύκονο (Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑ ή Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ)  και 1 ομάδα από Άνδρο-Τήνο (ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. ή Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ)

2ος Όμιλος (4 Ομάδες): οι εναπομείνασες  2 ομάδες της κλήρωσης από την Σύρο  (ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ή Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 ή ΚΑΝΟΝΙΕΡHΔΕΣ ΣΥΡΟΥ ή  ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ), με τις εναπομείνασες 2 ομάδες της κλήρωσης από Μύκονο και από Άνδρο-Τήνο (Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ ή Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ και Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ ή ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.)

3ος Όμιλος (4 Ομάδες) : Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.

4ος Όμιλος (5 Ομάδες) : Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Σ. ΙΟΥ, Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ.

Οι ομάδες θα εμφανίζονται στο γήπεδο με 12 (τουλάχιστον) έως 18 ποδοσφαιριστές που θα αναγράφονται στο Φ.Α. και στον αγωνιστικό χώρο οι δύο Ομάδες θα αποτελούνται από εννέα (9) ποδοσφαιριστές (9 Χ 9) . Κατά την διάρκεια του αγώνα θα χρησιμοποιούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι ποδοσφαιριστές, των διαγωνιζόμενων Ομάδων .

Οι αλλαγές επιτρέπονται καθόλη την διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι (αγώνας) δεν είναι σε ροή (έχει σταματήσει), σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα.

Σε περίπτωση που μία Ομάδα παρουσιαστεί με λιγότερους από 12 ποδοσφαιριστές ο αγώνας δεν θα διεξάγεται, με απόφαση του Διαιτητή και  με δική της ευθύνη, η οποία θα υποστεί και τις επιπτώσεις.  Ποδοσφαιριστής που αντικαταστάθηκε δεν μπορεί να επανέλθει ως αγωνιζόμενος . Μη τήρηση των όρων αυτών αποτελεί παράβαση της προκήρυξης, που επιφέρει την ποινή του μηδενισμού της παραβαίνουσας Ομάδας με τα συνακόλουθα, στον συγκεκριμένο αγώνα, μετά από ένσταση η καταγγελία, που θα υποβληθεί σύννομα και εμπρόθεσμα στην ΕΠΣΚ . 

Διάρκεια αγώνων 60’ (2 Χ 30’) . Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους μονούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Η σειρά των αγώνων θα προκύπτει με ορισμό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος, με βασικά κριτήρια τα δρομολόγια των πλοίων, τις καιρικές συνθήκες και την δυνατότητα διεξαγωγής των αγώνων πριν τη διεξαγωγή των αντίστοιχων αγώνων των ανδρικών τμημάτων . Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι  πρώτοι των τεσσάρων Ομίλων θα προκριθούν στην Τελική Φάση και θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four).Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση . Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL» Ε.Π.Σ.Κ. περιόδου 2019-2020.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων,  εκ μέρους της. 

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες. Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Την μία εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας «aegean islands», ,Κ-14 «MOLTEN» & Κ-10 και την επόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Κ-16 «BIOCLEAN» & Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL», λόγω της κοινής συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε συνεχόμενες ηλιακές Κατηγορίες.

Όλα τα Πρωταθλήματα Υποδομών θα διεξαχθούν βάσει του Κανονισμού Αναπτυξιακών Ηλικιών 2019-2020.

Προς αποσαφήνιση και για την καλύτερη υποστήριξη των Ακαδημιών σας καθώς  και την εύρεση εντύπων οργάνωσης,  έχουν αναρτηθεί οι Κανόνες των Αναπτυξιακών Ηλικιών στο παρακάτω λινκ:

www.epo.gr/Default.aspx?a_id=46597

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares