Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 15:46

Οι όμιλοι και ο τρόπος διεξαγωγής της Κ16 «BIOCLEAN»

Τους τρεις ομίλους και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ16 «BIOCLEAN» ανακοίνωσε μέσω της συμπληρωματικής προκήρυξης η διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η κανονική περίοδος θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ομίλους, με τις τρεις πρώτες ομάδες και την καλύτερη δεύτερη να συγκροτούν την τετράδα του final four που θα αναδείξει τον πρωταθλητή.

Δείτε την συμπληρωματική προκήρυξη:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16 «BIOCLEAN» 2019-2020

ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το Πρωτάθλημα της Κατηγορίας Υποδομής Κ-16 περιόδου 2019-2020 ονομάζεται: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-16 ΚΥΚΛΑΔΩΝ «BIOCLEAN».

ΑΡΘΡΟ 5 - ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (τελευταία παράγραφος)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-12 «ΑVANCE» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

           Προστίθεται: «Οι ποινές σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά Δικαστήρια και η διαδικασία επιβολής αυτών αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Α.Π».

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Συμμετέχουν 14 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις Ομίλους:

1ος Όμιλος (5 Ομάδες) : ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ή Α.Ο. ΠΑΓΟΥ (κατόπιν κλήρωσης), Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

2ος Όμιλος (5 Ομάδες) : ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ή Α.Ο. ΠΑΓΟΥ (κατόπιν κλήρωσης), Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.

3ος Όμιλος (4 Ομάδες) : Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ, Α.Σ ΙΟΥ.

Στους Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση .

Σε κάθε αγώνα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές ποδοσφαιριστών, από κάθε Ομάδα .

Οι αλλαγές επιτρέπονται καθόλη την διάρκεια του αγώνα όταν το παιχνίδι (αγώνας) δεν είναι σε ροή (έχει σταματήσει), σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές για κάθε ομάδα.

Διάρκεια αγώνων 80’ (2 Χ 40’) . Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους απλούς αγώνες (ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας θα γίνεται η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των Ομίλων, οι τρεις πρώτοι των Ομίλων θα προκριθούν στην Τελική Φάση . Η 4η Ομάδα της Τελικής Φάσης θα προκύψει από τους 2ους των τριών Ομίλων . Συγκεκριμένα οι τρεις δεύτεροι θα δώσουν μονούς αγώνες μεταξύ τους με βαθμολογία και ο 1ος θα συμπληρώσει την τετράδα της Τελικής Φάσης. Η σειρά των αγώνων και οι έδρες θα προκύψουν από κλήρωση, με βασική προϋπόθεση σε ένα αγώνα να είναι γηπεδούχοι και στον άλλο φιλοξενούμενοι . Έτσι θα συγκροτηθούν οι 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-16 Ε.Π.Σ.Κ. «BIOCLEAN» περιόδου 2019-2020.

Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

Την μία εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας «aegean islands» ,  Κ-14 «MOLTEN» & Κ-10 και την επόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Κ-16 «BIOCLEAN» & Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL», λόγω της κοινής συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε συνεχόμενες ηλιακές Κατηγορίες.

Όλα τα Πρωταθλήματα Υποδομών θα διεξαχθούν βάσει του Κανονισμού Αναπτυξιακών Ηλικιών 2019-2020.

Προς αποσαφήνιση και για την καλύτερη υποστήριξη των Ακαδημιών σας καθώς και την εύρεση εντύπων οργάνωσης, έχουν αναρτηθεί οι Κανόνες των Αναπτυξιακών Ηλικιών στο παρακάτω λινκ:

www.epo.gr/Default.aspx?a_id=46597

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares