Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 15:39

Από τον ΠΑΣ Νάξου στον Ολυμπιακό ο Κώστας Γιαννακόπουλος

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Νάξου ετοιμάζεται να κάνει το παραπάνω βήμα, συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, που τα τελευταία χρόνια είναι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των Κυκλάδων με τα χρώματα της ομάδας της Νάξου, αλλά και με τη φανέλα των Μικτών μας ομάδων Κ14 και Κ16.

Ο ποδοσφαιριστής που είχε μπει στο στόχαστρο των ''Ερυθρόλευκων'' από πέρυσι, τελικά δέχτηκε επίσημη κρούση και το προηγούμενο διάστημα ο ΠΑΣ Νάξου άναψε το πράσινο φως για τη μετακίνηση του. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την μετάβαση του Μάνατζερ, Άγγελου Βεϊζι στη Νάξο, ο οποίος ολοκλήρωσε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής στον Ολυμπιακό, όπου θα αγωνίζεται στην Κ15 και το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Γιαννακόπουλος, έχει κατακτήσει με τον ΠΑΣ Νάξου όλα τα πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών που συμμετείχε, αποτελώντας έναν από τους πρώτους σκόρερ, ανώ καταλυτική παρουσία είχε και με τη Μικτή ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση του ομίλου της.

Πρόσφατα, ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής είχε λάβει μέρος και στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κ14, αφού είχε καλεστεί από τον ομοσπονδιακό κ. Ελευθεριάδη.

Η ομάδα του sportcyclades.gr εύχεται στον Κώστα να έχει καλή σταδιοδρομία!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares