Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 11:40

Υπόθεση των αδερφών Σαρρή η νίκη του ΑΟ Πάρου επί του ΠΑΣ Τήνου [vid]

Σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του δυνατού άνεμου που επικρατούσε καθ' όλη τη διάρκεια, ο ΑΟ Πάρου στον μικρό τελικό νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Τήνου και κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Κ16 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ.

Τα γκολ των αδερφών Σαρρή, Τάσου στο 53' με πλασέ και Γιώργου με προβολή στο 78' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τους τυπικά γηπεδούχους να σημαδεύουν τρεις φορές το δοκάρι στο 41' με τον Τάση Σαρρή και τον Γιώργο Σαρρή στο 73' σε διπλή προσπάθεια.

Όσον αφορά το ματς στο α' μέρος ο ΠΑΣ Τήνου είχε τον αέρα υπέρ του όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει όπως θα ήθελε. Στην επανάληψη, ο ΑΟ Πάρου ισορρόπησε και κατόρθωσε να πετύχει δυο γκολ και να πάρει τη νίκη.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3' Σουτ του Κονταξάκη μπλοκάρει ο Γιαννόπουλος

18' Κόρνερ Ζαλώνη διώχνει ο Πανταζής και ο Μέρια με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

19' Σουτ του Σκιαδά μπλοκάρει ο Γιαννόπουλος.

41' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ. Σουτ του Τάσου Σαρρή η μπάλα στο δοκάρι.

43' Τετ α τετ του Σαρρή με τα πόδια ο Γιαννόπουλος.

52' Φάουλ Ζιούλη άουτ.

53' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ 1-0. Ο Τάσος Σαρρής κερδίζει στην ταχύτητα τον Λούβαρη και με πλασέ κάνει το 1-0.

70' Ισοφαρίζει ο Μέρια όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

73' Σουτ του Γιώργου Σαρρή η μπάλα στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο ο ίδιος ποδοσφαιριστής βλέπει το σουτ που επιχείρησε να έχει τον ίδιο στόχο.

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΑΡΟΥ 2-0. Κλειδώνει τη νίκη και παράλληλα την 3η θέση ο ΑΟ Πάρου. Ο Μπέτσα κάνει το σουτ και ο Γιώργος Σαρρής που πετάγεται στην πορεία της μπάλας με σουτ κάνει το 2-0.

79' Σουτ Μέρια η μπάλα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Ελευθεριάδης με βοηθούς τον Τσάφτο και την Κουκά.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Δημήτρης Τριανταφυλλάκος) Πανταζής, Σκανδάλης, Φλέσσας, Παντελαίος, Χερουβείμ, Σαρρής Γ., Διακογιάννης, Κονταξάκης (30 Σιλαιντο), Καρπονδίνης, Σκιαδάς, Σαρρής Α. (57' λ.τρ. Μπέτσα)

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος) Γιαννόπουλος (62' Λεκάσι), Κουμαριανός (55' Τζανουλίνος), Τσίκας (44' Πλυττάς), Λούβαρης, Λάλα, Βιδάλης (73' Χανσαλάρι), Ζαλώνης, Πέπα (44' Ζιούλης), Ταράσης, Βασιλάκης (40' Φιλιππούσης), Μέρια.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares