Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 18:18

Στον τελικό της Κ16 για να υπερασπιστεί τον τίτλο του ο ΠΑΣ Νάξου

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο ΠΑΣ Νάξου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον 2ο ημιτελικό του final four της Κ16, όπου και επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Τήνου και πλέον ετοιμάζεται για τον αυριανό τελικό κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου, όπου θα καλεστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέχει από την περσινή διοργάνωση.

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη, παρουσιάστηκε πειθαρχημένη στο παιχνίδι, όπου προηγήθηκε νωρίς στο σκορ και πήρε τα ηνία του αγώνα. Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Μάλιου, παρότι έμειναν πίσω στο σκορ με 4-0, δεν παράτησαν το παιχνίδι και με δύο τέρματα του Μέρια, μείωσαν σε 4-2 φεύγοντας από τον ημιτελικό με ψηλά το κεφάλι.

Η ροή του αγώνα

3' Εκτέλεση φάουλ Λέκκα κεφαλιά Παντελαίου μπλοκάρει ο Λεκάσι.

6' Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου... Κερδίζει πέναλτι ο Γρυλλάκης το οποίο αξιοποιεί ο Λέκκας κάνοντας το 1-0.

9' Ατομική ενέργεια και σουτ του Γιαννακόπουλου ο Λεκάσι απομακρύνει.

17΄ Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου... Ο Γιαννακόπουλος, μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Λεκάσι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

21΄Παράλληλη σέντρα σουτ του Παντελαίου, μάζεψε ο Λεκάσι

33' Σουτ του Λέκκα, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λεκάσι

39΄Ο Γρυλάκης με σουτ αναγκάζει τον Λεκάσι σε εντυπωσιακή επέμβαση

45' Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου... Ο Γιαννακόπουλος διείσδυσε στην περιοχή και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Λεκάσι, κάνοντας το 3-0.

58' Γκολ για τον ΠΑΣ Νάξου... Ο Λέκκας με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0.

59΄Ο Μέρια με σουτ τράνταξε το δοκάρι του Βαλλέτα, στην εξέλιξη της φάσης, ο Φιλιπούσης βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο κ. Παντελάκης είπε παίζεται.

65΄Ο Γκούφας μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Λεκάσι πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε κόρνερ.

74΄Γκολ για τον ΠΑΣ Τήνου... Ο Τάκος ανέτρεψε τον Όλυμπο, με τον κύριο Παντελάκη να καταλογίζει ορθά πέναλτι και τον Μέρια στη συνέχεια να μειώνει από την άσπρη βούλα σε 4-1.

83΄Γκολ για τον ΠΑΣ Τήνου... Ο Μέρια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα στον Τάκο, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παντελάκης, με βοηθούς τις κυρίες Ψαρρά και Κουκά.

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Πέτρος Μαράκης): Βαλέτας (60΄Τάκος), Μανδηλαρας, Τόνι (70΄Πετράς,) Σερμάδι, Κόρα (60΄ Ψαρράς), Καλαβρός, Γρυλάκης (60΄Μερεπέζα,) Λέκκας, Γιαννακόπουλος (68΄Λέκκας Ν.), Βασαλάκης (54΄Χιλάι), Παντελαίος (64΄ Γκούφας).

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος): Λεκάσι, Ζαλώνης, Βόγλι, Λάλα, Ζιούλης (69΄Τζίκας), Μέρια, Δαρμής (47΄ Όλυμπος), Τζανουλίνος (55' Κουμαριανός), Λούβαρης, Φιλιπούσης, Καρδαμίτσης (40΄Πλυτάς).

Αναπληρωματικοί: Βασιλάκης, Γιαννόπουλος, Βιδάλης.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares