Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 01:11

Κερδισμένη η Κ16 του ΠΑΣ Τήνου από το 0-0 με τον Πανσιφναϊκό [pics&vid]

ΠΑΣ Τήνου και Πανσιφναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ Κ-16, με την ομάδα του Γιώργου Μάλλιου να φτάνει τους 4 βαθμούς, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθηραϊκό, και να αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση.

Από την άλλη η ομάδα της Σίφνου, μετά το βαθμό που κατέκτησε, θα πρέπει να κερδίσει μια διαφορά επτά τερμάτων τον Πανθηραϊκό για να ισοβαθμήσει στην κορυφή με τον ΠΑΣ Τήνου και να πάρει το εισιτήριο για το Final Four όπου έχουν ήδη προκριθεί ΑΟ Πάρου, ΑΟ Μυκόνου και ΠΑΣ Νάξου.

Ο Πανσιφναϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Τσίνα να είναι ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του στα πρώτα λεπτά, καθώς απείλησε τρεις φορές στα πρώτα 15’ την εστία του ΠΑΣ Τήνου.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι έγινε στο 4’ με το σουτ που επιχείρησε ο ικανότατος επιθετικός να καταλήγει άουτ. Στο 9’ ο ίδιος παίκτης μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 15’ ο Λεκάσι απέκρουσε το σουτ από δεξιά του Τσίνα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν τις μονομαχίες του κέντρου και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ.

Ο ΠΑΣ Τήνου έχασε ευκαιρία στο 20’ να ανοίξει το σκορ με τον Μέρια όπου πήρε τη μεγάλη μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο Ποργιώτης. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα κατευθύνονταν στα δίχτυα αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΣ Τήνου απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο 37’ ο Τσίνα πάτησε περιοχή από τα δεξιά, βρήκε στο ύψος της περιοχής τον Τρούλλο ο οποίος έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά ο Λεκάσι μπλόκαρε, ενώ η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον ΠΑΣ Τήνου με τον Φιλιππούση να σουτάρει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Ποργιώτη στο 38’.

Η ομάδα της Τήνου πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν πιο επικίνδυνη στην επίθεση και ήταν συνεχώς στην περιοχή του Πανσιφναϊκού.

Στο 43’ η κεφαλιά του Ζιούλη πέρασε άουτ και στο 52’ ο Λούβαρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του να μη βρίσκει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να πετύχουν το γκολ.

Ο Τσίνα επιχείρησε το μακρινό σουτ στο 60’ με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στην επόμενη φάση, στο 61’, ο Σταυριανός με ψηλό μακρινό σουτ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Λεκάσι να μπλοκάρει με δυσκολία την μπάλα, ενώ στο 62’ ο Πανσιφναϊκός έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαγγελέτο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ο Ταράσης απάντησε στις ευκαιρίες με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του να περνάει άουτ στο 68’ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η εκτέλεση του Ζιούλη στο 70’.

Στο 75’ ο ΠΑΣ Τήνου έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Μέρια λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή να φεύγει άουτ αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Πανσιφναϊκός στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα ο Τσίνα μπήκε, μόνος του στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Λεκάσι.

Διαιτητές ήταν οι Ρούσσος Ι., Βαρθαλίτης Α. και Γεωργαράς Η.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Γιώργος Μάλλιος): Λεκάσι, Ζαλώνης, Βόγκλι, Λάλα, Ζιούλης, Ταράσης, Μέρια, Τζανουλίνος, Λούβαρης (78’ Χότζα), Φιλιππούσης, Καρδαμίτσης (65’ Τσίκας)

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ζιώγας): Ποργιώτης, Χρύσος, Σταυριανός, Φράγκος (69’ Γεωργούλης Β.), Κοράκης Α., Παπαγγελέτος, Τρούλος, Γεωργούλης Α., Κοράκης Μ. (69’ Χουζούρης), Τσίνα, Ζαμπέλης

pansifnaikos_65e2f.jpgloycaris_fb29f.jpggamas_0a2ec.jpgarma_127f7.jpgtsolos_d9d39.jpgpastinou_3f590.jpg

Το ματς όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares