Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 23:25

Συνεχίζει αήττητη η Κ12 του Άγιαξ Σύρου 1, 3-1 τον Νέο ΑΟ Σύρου

Ο Άγιαξ Σύρου 1 νίκησε 3-1 τον Νέο ΑΟ Σύρου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12 WINDOOR του 1ου ομίλου.

Ο Άγιαξ πέτυχε την έβδομη νίκη του σε οκτώ παιχνίδια (έχει και μία ισοπαλία), παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Νέος ΑΟ Σύρου στην τρίτη με 14.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με… γκολ από τα αποδυτήρια. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού, ο Γκοτσάι βρέθηκε στα δεξιά και από κοντά έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης απείλησε σούταρε στο 3’ με τον Ζάννες να αποκρούει και στο 5’ η προσπάθειά του πέρασε ψηλά.

Ο Άγιαξ έκανε το 2-0 στο 9’ με τον Άγα να μην έχει πρόβλημα να νικήσει τον Ζάννες από κοντά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Νέος ΑΟ Σύρου μείωσε σε 2-1. Ο Καπέλλας σούταρε δυνατά, ο Ξανθάκης απέκρουσε αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 19’ ο Γκοτσάι βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζάννες με τον τερματοφύλακα του Νέου ΑΟ Σύρου να διώχνει σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα, στο 22’, ο Στεφάνου με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το 3-1 για την ομάδα του Άγιαξ.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα του Βασάλου με τον Καπελλα να κάνει το μακρινό σουτ και τον Ξανθάκη να αποκρούει.

Στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Ο Άγιαξ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο Νέος ΑΟ Σύρου προσπαθούσε να επιτεθεί από τα πλάγια. Σε μια από τις λίγες καλές φάσεις στο παιχνίδι, ο Συκουτρής έκανε το σουτ αλλά ο Ξανθάκης απέκρουσε.

Το 3-1 δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού με τους παίκτες του Άγιαξ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους.

Διαιτητές ήταν οι Βαρθαλίτης και Γεωργαράς.

Αίας Σύρου (Καρδάτος): Ξανθάκης (51’ Κοταλακίδης), Καπέλλας, Κουκουλάς, Αρώνης, Στεφάνου, Ρουσσουνέλος (37’ Μπουντούρης), Άγας (58’ Ρούσσος), Γκοτσάι (57’ Μαυράκης), Καρδάτος

Νέος ΑΟ Σύρου (Βασάλος): Ζάννες, Ξανθάκης, Συκουτρής, Μαραγκός, Καπέλλας, Ξενικάκης (57’ Χαϊντίνι Λ.), Αρακάς (46’ Σκορδίλης), Χαϊντίνι Ε. (56’ Χαραράς), Τάνταλος

Φωτογραφίες 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares