Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 23:41

Ανατροπή και νίκη για την Κ18 του ΑΟ Πάγου

Τη νίκη που συνδυάστηκε από τους τρεις βαθμούς κατάφερε να πάρει η Κ18 του ΑΟ Πάγου επί του Ανδριακού, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Άνω Σύρου το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και με τρία τέρματα στην επανάληψη, «καθάρισαν» το παιχνίδι (3-1).

Το πρώτο μισό του αγώνα ήταν μοιρασμένο, καθώς και οι δύο ομάδες δημιούργησαν εκάστοτε ευκαιρίες, ώστε να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο ο Ανδριακός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Γαρύφαλλο στο 35ο λεπτό του ματς, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη.

Στην επανάληψη όμως ο Πάγος ισορρόπησε. Ο Ρούσσος στο 48’ ισοφάρισε για τους Συριανούς, δίνοντας νέα τροπή στο ματς. Ο γρίφος τελικά λύθηκε στο 70ο λεπτό, με τον Δεσινιώτη να βάζει μπροστά την ομάδα του με 2-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπουφι έγραψε το τελικό 3-1 υπέρ του ΑΟ Πάγου.

Αξιοσημείωτο του ματς η παρουσία μικρότερων από την Κ18 ποδοσφαιριστών, που παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, έδειξαν πολύ καλά χαρακτηριστικά στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αγγέλου, με βοηθούς τους Ρούσσο και Καλόγερα, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο Πέτρος Ραουζαίος.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Βουτσίνος): Ρούσσος Αν., Ρούσσος Αγγ., Παλαμάρης (46’ Βαμβακούσης), Σιγάλας, Ρούσσος Μ., Βαμβακάρης, Καμπανης (81’ Ρούσσος Αν.), Δεσινιώτης, Μαυράκης, Μπουφι, Ρούσσος Απ.   

Αναπληρωματικοί: Πρίντεζης, Βαρθαλίτης, Πιταουλης, Ρηγούτσος, Ρούσσος Ειρ.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. (Τριαντάφυλλος): Μαγκανιώτης, Περτεσης Ν. (80’ Ζεβερδινος), Χασιμι, Τσοτα, Σωτηρος, Γαρύφαλλος, Παπαδόπουλος (80’ Λογοθέτης), Σκόρδος, Σωτηρος, Τσέλιος, Πανταζής (89’ Χαϊνταρι)

Αναπληρωματικοί: Κακλαμάνης, Διαμαντής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ASETSERTERTERTR.jpg

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares