Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 14:13

Πρώτο τρίποντο για την Κ14 της Άνω Μεράς

Την πρώτη της φετινή νίκη κατάφερε να πάρει η Κ14 της Άνω Μεράς με σκορ 5-1, έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Ανδριακού Ο.Φ, ανοίγοντας ταυτόχρονα και «λογαριασμό» στη βαθμολογική κατάταξη. 

Οι Μυκονιάτες ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό να πιέζουν, με τον Κουκά να κάνει το πρώτο σουτ στο 7' ενώ από την άλλη οι Ανδριώτες έχασαν τη πρώτη δική τους ευκαιρία στο 11' με σουτ του Μήλα. Τελικά το γκολ ήρθε στο 16' με ένα πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Κουκά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκέζος με σουτ έκανε το 2-0. Στο 22' ξανά ο Γκέζος σκόραρε με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. 

Ο Ανδριακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 24΄με τον Γκιόκα να σουτάρει όμως ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς έδειξε τα ρεφλέξ του. Ο Γκέζος ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ τρικ με ένα πολύ ωραίο τέρμα, καθώς μετά από σέντρα σουτ από τα πλάγια, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 

Ο Ανδριακός κατάφερε να μειώσει τελικά στο 42' μετά από λάθος πάσα του Αγγελή. Ο Ρέτι το εκμεταλλεύτηκε και με σουτ μείωσε για την ομάδα του σε 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μπουτσάι, αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε τη κεφαλιά,στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαστολόπουλος

Α.Σ. Άνω Μερά ( Συριανός): Αγγελής, Ντρέου, Ρουστέμι, Σεφέρι, Τελάι, Σπαχίγια, Μεσάκου, Μπουτσάι, Δαμάι, Κουκάς, Γκέζος

Αγωνίστηκαν και οι: Καράι, Γκέρμπουρας, Ντερβίσι, Κουσαθανάς, Σκαβάντζος, Νάτσης

Ανδριακός Ο.Φ. ( Μαγουλάς): Χασίμι, Σκανδάλης, Βεϊσλλάρι, Κουρέτα, Γκιόκα, Μπάκο, Κουρέτα, Μήλας Ρ.,Ρέτι, Γαρύφαλλος, Μουστάκας

Αγωνίστηκαν και οι: Ρέγκλης, Σταυράκης, Μήλας Α.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ολόκληρη η αναμέτρηση, όπως αυτή μεταδόθηκε από τη σελίδα μας στο Facebook:

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares