Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 23:16

Final Four σε κ14 και κ16 (συμπληρωματικές προκηρύξεις)

Από τρεις ομίλους η καθεμία θα αποτελούνται οι κατηγορίες Κ14 και Κ16 των φετινών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων, βάσει της συμπληρωματικής προκήρυξης που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Ένωση χώρισε τις δύο κατηγορίες που αποτελούνται από 29 συνολικά ομάδες σε ομίλους βάσει γεωγραφικών και συγκοινωνιακών κριτηρίων που θα διευκολύνει την διεξαγωγή των αγώνων.

Οι αγώνες θα διαρκούν 70 λεπτά για την κ14 και 80 για την κ16.

Από εκεί και πέρα και για τις δυο κατηγορίες υπάρχει πρόβλεψη για την διεξαγωγή τελικής φάσης (Final Four) η οποία όμως θα γίνει είτε με την κάλυψη των εξόδων από την τοπική αυτοδιοίκηση ή  από τις ίδιες τις ομάδες.

Οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από τους ομίλους θα είναι αυτές που θα περάσουν στην τελική φάση και θα συμπληρωθούν από ακόμη μία ομάδα που θα είναι η καλύτερη 2η από τους τρεις ομίλους για την Κ16 και η καλύτερη δεύτερη του 1ου και του 2ου ομίλου της Κ14.

Η συμπληρωματική προκήρυξη της Κ14

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ – 14 2016 – 2017

Συμμετέχουν 17 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους .

1 ος Όμιλος (7 Ομάδες) : Συμμετέχουν οι Ομάδες από Σύρο, Τήνο και Μύκονο . ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΠΑΓΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΝΩ ΜΕΡΑ .

2 ος Όμιλος (6 Ομάδες): Συμμετέχουν οι Ομάδες από Πάρο, Σίφνο και Μήλο . ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ και ΠΑΜΗΛΙΑΚΟΣ .

3 ος Όμιλος (4 Ομάδες) : Συμμετέχουν οι Ομάδες από Νάξο και Σαντορίνη . ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΦΙΛΩΤΙ, ΘΥΕΛΛΑ και ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ . Σε κάθε αγώνα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές ποδοσφαιριστών, από κάθε Ομάδα . Διάρκεια αγώνων 70’ (2 Χ 35’) .

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους απλούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή . Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων, οι πρώτοι κάθε ομίλου (3 Ομάδες) μαζί με τον νικητή αγώνα μπαράζ, μεταξύ των δεύτερων του 1 ου και 2 ου Ομίλου, θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (final four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση .

Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι πρωταθλητής Κ-14 ΕΠΣΚ περιόδου 2016-2017 . Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα .

Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους μετακίνησης – διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της. Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Η συμπληρωματική προκήρυξη της Κ16

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ – 16 2016 – 2017

Συμμετέχουν 12 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις ομίλους .

1 ος Όμιλος (4 Ομάδες) : ΑΟΦ ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, και δύο από τους ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΑΙΑΣ, ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002.

2 ος Όμιλος (4 Ομάδες): ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, ΑΟ ΠΑΣΙΦΝΑΙΚΟΣ και μια από τους ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΑΙΑΣ και ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002 .

3 ος Όμιλος (4 Ομάδες) : ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΜΣ ΦΙΛΟΤΙΟΥ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ .

Σε όλους τους Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση . Σε κάθε αγώνα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές ποδοσφαιριστών, από κάθε Ομάδα . Διάρκεια αγώνων 80’ (2 Χ 40’) .

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους απλούς αγώνες (ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας θα γίνεται η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή . Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων και την κατακύρωση των βαθμολογιών, οι πρώτοι των τριών ομίλων και μια Ομάδα από τους δευτεραθλητές, που θα προκύψει μετά από απλούς αγώνες μεταξύ τους, με βαθμολογία, θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (final four) .

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση και οι νικήτριες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού ο νικητής του οποίου θα είναι Πρωταθλητής Κ-16 ΕΠΣΚ, περιόδου 2016 - 2017 . Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα .

Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους μετακίνησης – διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες. Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares