Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 15:50

«Διπλό» στη Τήνο για την ομάδα Κ13 του Α.Ο. Μυκόνου

Μια μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η ομάδα Κ13 του Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στον Π.Α.Σ. Τήνου με 1-6, καθώς πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση, κάνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά στη πρόκριση.

Οι πιτσιρικάδες του Α.Ο. Μυκόνου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ καθώς ο Πετράι βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Καραγιαννόπουλο ο οποίος έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Φρατζεσκάκης μετά από ατομική προσπάθεια θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα και θα κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα ο Καραγιαννόπουλος θα κλέψει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλη περιοχής και θα κάνει το 0-3. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 30΄ ο Πετράι θα βγάλει μια ακόμα πάσα, αυτή τη φορά στον Θεοδώρου οποίος και θα σκοράρει.

Η ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου θα μειώσει σε 1-4 με τον Λούβαρη ο οποίος θα βρει το δρόμο προς τα δύχτια με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 42΄ ο Ξυδάκης θα πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ για την ομάδα καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, θα σκοράρει με… τακουνάκι. Το τελικό 1-6 έκανε ο Πετράι με ένα πολύ όμορφο σουτ λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας και βοηθοί οι κ.κ. Βαρθαλίτης και Μπελίτσης

Συνθέσεις

Π.Α.Σ Τήνου: Κονδύλας, Κουμαριανός, Καρδαμίτσης, Ιωσηφίδης, Βιδάλης, Τζανουλινός, Πλύτας, Περπινιάς,Τσίκας, Ζαλώνης, Λούβαρης

Αγωνίστηκαν και οι: Αλβέρτης, Μαρκουίζος, Βασιλάκης, Χάλαρης, Κουσουνάκης, Κελαδίτης, Λούβαρης

Α.Ο. Μυκόνου : Κωνσταντίνου, Καφεντζής, Κουσαθανάς, Τσελάι, Πάπα, Λούλα, Φρατζεσκάκης, Ξυδάκης, Καραγιαννόπουλος, Πετράϊ, Θεοδώρου

Αγωνίστηκαν και οι: Μελαδίνης, Κοντιζάς, Μίνο, Ζουγανέλης, Τσόπελας, Μπάλα, Ρουμελιώτης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares