Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 22:10

Νίκη πρωτιάς για την Κ17 του Α.Ο. Μυκόνου

Νίκη με 3-2 η οποία τον κρατάει στη πρώτη θέση κατάφερε να πάρει η ομάδα Κ17 του Α.Ο. Μυκόνου απέναντι στην αντίστοιχη του Αίαντα Σύρου, που παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου.

Ο Α.Ο. Μυκόνου ξεκίνησε το ματς πιέζοντας την ομάδα του Αίαντα Σύρου, και η πρώτη ευκαιρία στο ματς έγινε στο 20’ με τον Δακτυλίδη να εκτελεί φάουλ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Αίαντας Σύρου θα απειλήσει με τον Κονδύλα να σουτάρει όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι Μυκονιάτες θα φτάσουν πολύ κοντά να ανοίξουν το σκορ με τον Ντένιζ να βρίσκεται τετ α τετ στο 29΄ με τον Κρίσπη όμως ο τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ. Ξανά ο Ντένιζ στο 34’ θα βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα των Συριανών όμως τελευταίος θα στείλει τη μπάλα και πάλι κόρνερ.

Τελικά ο Α.Ο. Μυκόνου θα βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 39’ με τον Μπομπάι να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και με ένα πολύ όμορφο σουτ να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπομπάι θα σκοράρει ξανά με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Ντούρο στο 56’ θα χάσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0 καθώς βρέθηκε απέναντι από τον Κρίσπη, όμως το σουτ του κατέληξε άουτ.

Οι Συριανοί θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-1 στο 60’ με τον Μήτσκα να κάνει μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ , και μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Α.Ο. Μυκόνου η μπάλα κατάληξε στα δίχτυα.

Το 2-2 θα γίνει στο 67’ με τον Ρούσσο να δέχεται τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με σουτ να ισοφαρίζει για την ομάδα.

Όμως ο Α.Ο. Μυκόνου θα πάρει ξανά το προβάδισμα και τη νίκη στο 75’, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ θα προσπαθήσουν να διώξουν οι αμυντικοί του Αίαντα όμως μετά από κόντρες η μπάλα θα στρωθεί στον Ντένιζ ο οποίος θα κάνει το τελικό 3-2.

Ο Α.Ο. Μυκόνου πλέον βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς ενώ ο Αίαντας Σύρου στη 4η με 3 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλορογιάννης και βοηθός η κ. Κουκά.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Παλάσης (56΄Ξυδάκη), Πλάκα (85’ Τσάνη), Μελέτης (45’ Βερώνης Κ.), Ράγια, Πατσάνι (70’ Σουμπασί), Ντούρο (76’ Κανιούρας), Βερώνης Μ., Ντένιζ , Δακτυλίδης, Μπομπάι (85’ Δάρας)

Αίαντας Σύρου ( Βασσάλος): Κρίσπης, Σκουλάτος, Λαζαρίνος, Ψαράς, Βόλτης, Βαρθαλίτης, Μήτσκας, Καραδήμας, Κονδύλας, Μπάιλας (57’ Ρούσσος), Κοτσιπετσίδης (80΄Μαραγκός)

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares