Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 00:01

Πούλος: Έκλεισε μία επιτυχημένη χρονιά

Η συμμετοχή στο τουρνουά του δικτύου του Ατρόμητου ήταν αυτό που σφράγισε την φετινή επιτυχημένη χρονιά για τις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου.

Τόσο τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, όσο και οι ακαδημίες γνώρισαν φέτος την ποιοτική αναβάθμιση αφού η συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος ήταν μόνο το κερασάκι στην τούρτα στο πλάνο της διοίκησης που φρόντισε φέτος να αναθέσει το δύσκολο έργο των τμημάτων υποδομής σε έναν άνθρωπο που θεωρείται μετρ του είδους που δεν είναι άλλος από τον Μάκη Πούλο.

POYLOS SY MYKΕμείς βρήκαμε τον Μάκη Πούλο, ο οποίος έχει δώσει ήδη το πρόγραμμα του καλοκαιριού στους αθλητές των ακαδημιών και σχεδιάζει την επόμενη χρονιά. Σαφέστατα η ικανοποίηση του κ. Πούλου είναι έκδηλη, πράγμα άλλωστε που τόνισε και ο ίδιος: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γενικά από όλη την προσπάθεια μέσα στη χρονιά γιατί μέσα από την δουλειά μας διακρίθηκαν τα παιδιά, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Στο τουρνουά του Ατρόμητου η ομάδα μας απέσπασε τα καλύτερα σχόλια σε επιμέρους θέματα όπως αυτό της εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς. Αισθάνομαι ότι έκλεισε μία πετυχημένη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και στους γονείς».

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιά ο Μάκης Πούλος είπε: «Τη νέα χρονιά ο στόχος μας θα είναι να γίνει νέα διάρθρωση της ακαδημίας σε σχέση με την καλύτερη λειτουργία της. Τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να έχουν περισσότερα παιχνίδια και οι συμμέτοχες σε τουρνουά θα είναι πιο προσεκτικές. Θα προσέξουμε πως λειτουργούν και αν δίνουν την εμπειρία που πρέπει στα παιδιά. Πάντα με κριτήριο την ηλικία και σε σχέση με την βελτίωση τους. Για παράδειγμα το τουρνουά του δικτυού του ατρόμητου ήταν ενδεδειγμένο για τα παιδιά και βοήθησε στην προσπάθεια βελτίωσης τους».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στα τέσσερα παιδιά του ΑΟ Μυκόνου που από του χρόνου θα φορέσουν την φανέλα του Ατρόμητου, αφού επιλέχθηκαν στις ομάδες κ17 και κ15 της Αθηναϊκής ΠΑΕ: «Οι ποδοσφαιριστές που θα παραχωρηθούν στον Ατρόμητο είναι ταλέντα και ευχή όλων είναι το παράδειγμα τους να επακολουθήσουν και άλλα παιδιά. Φυσικά όλα αυτά γίνονται με δουλειά και την κατάλληλη στιγμή… Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους».

PROPAIDES PANKYKLADIKO

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares