Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 14:31

Πέντε Κυκλαδίτες στις κ15 και κ 17 του Ατρόμητου

Η ΠΑΕ Ατρόμητος κάνει ένα βήμα παραπάνω στην παρουσία του στις Κυκλάδες με πέντε Κυκλαδίτες να επιλέγονται για τις ακαδημίες της. Η ΠΑΕ Ατρόμητος κάνει ένα βήμα παραπάνω στην παρουσία του στις Κυκλάδες με πέντε Κυκλαδίτες να επιλέγονται για τις ακαδημίες της.

Πλέον η παρουσία του Ατρόμητου σε όλες τις μεγάλες στιγμές που αφορούν τις ακαδημίες του νομού μας είναι συνεχείς και αδιάλειπτη, αφού όπως φαίνεται η Αθηναϊκή ΠΑΕ έχει διακρίνει το ταλέντο των Κυκλαδιτών και έχει βάλει ως στόχο να επεκτείνει το δίκτυο των ακαδημιών της, με την είσοδο σε αυτό των ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Πάρου να φαντάζει μόνο ως η αρχή μίας διαφορετικής εποχής για το ποδόσφαιρο μας.

Ο Υπεύθυνος Δικτυού Ακαδημιών και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινκ της ΠΑΕ Ατρόμητος Απόστολος Αποστόλου έχει δώσει το παρών στο f4 της Πάρου και πρόσφατα βρέθηκε μαζί με τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου Αλέξανδρο Κουκά στη Σύρο όπου παρακολούθησε από κοντά το "10ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών" και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της Μυκόνου.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη του είχε και ακόμη έναν σκοπό που ήταν η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών που αφορούν 5 Κυκλαδίτες που από στο τέλος του καλοκαιριού θα μετακομίσουν στην Αθήνα ώστε να ενταχθούν στις ομάδες κ15 και κ 17 της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για δύο Ναξιώτες, δύο Μυκονιάτες και έναν Παριανό που έχουν αξιολογηθεί θετικά και μετά το πράσινο φως του κ. Αποστόλου από του χρόνου θα αγωνίζονται με το αστέρι στο στήθος.

Σημειώνουμε ότι την Τρίτη 30/6 ο ΑΟ Μυκόνου και ο ΠΑΣ Νάξου θα αναχωρήσουν για το Λουτράκι, όπου μαζί με ακαδημίες από όλη τη χώρα θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά του Ατρόμητου.

Όλα αυτά λοιπόν δείχνουν μία αθόρυβη και μεθοδική δουλειά που γίνεται από την Αθηναϊκή ΠΑΕ, που βάζει σε άλλο επίπεδο την ανάδειξη ταλέντων στις Κυκλάδες, που πλέον δεν θα περνά μέσω μάνατζερ που σε πολλές περιπτώσεις έχουν εξαφανίσει αξιόλογα ταλέντα από τις ομάδες μας.

APOSTOLOU MARAKHS GIAVROUTASAPOSTOLOU PAIDIA

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares