Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 14:25

Ακαδημία ΑΟΣ: Οι επιτυχίες έρχονται…

Στα 2η χρονιά ύπαρξης τους οι Ακαδημίες του ΑΟ Σύρου, διοικούμενες κατά κύριο λόγο από τους γονείς των αθλητών έχουν ήδη καταφέρει αρκετά πράγματα, ενώ οι σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης και η σωστοί εκγύμναση των αθλητών της ακαδημίες, είναι κάτι που απασχολεί καθημερινά το τεχνικό επιτελείο (Γιάννης Ζαχαρίου, Γιάννης Δαφνάς, Χαράλαμπος Σούρλας).

Τα πρώτα δείγματα γραφής δόθηκαν πέρυσι όταν οι ομάδες της ακαδημίας είχαν μία αξιοπρόσεκτή πορεία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ, η οποία είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί και την φετινή χρονιά, όπου ο ΑΟ Σύρου θα αγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα Νέων, όσο και σε αυτό των Παίδων.

Οι εγγραφές φέτος αυξήθηκαν κατά 40% αφού η καλή δουλειά που γίνεται έχει πλέον απήχηση σε ολόκληρο το νησί και όλο και περισσότεροι γονείς σπεύδουν να φέρουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του "Ιστορικού".

Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί και η ειδική εκγύμναση 5 αθλητών, οι οποίοι κάτω από την επίβλεψη του γυμναστή της Εθνικής Ελλάδος, θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να είναι σε θέση να προωθηθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων ήταν η 11η Αυγούστου, ενώ η διοίκηση έκανε γνωστό με ανακοίνωση της ότι, ο αγιασμός της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/9.

Ανακοίνωση

"Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο ΣΥΡΟΥ ενημερώνει τους αθλητές τους γονείς και τους φίλους της ότι την Κυριακή 14/09/2014 στις 13:00 στο γήπεδο της Ερμούπολης θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος  Αγιασμός για την νέα χρονιά".

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares