Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 10:08

Εντυπωσίασε την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο ΑΟ Κύθνου.

Φιλικοί αγώναες μεταξύ των ακαδημιών του Α.Ο Κύθνου και της Π.Α.Ε Ολυμπιακος έγιναν στο πανέμορφο Κυκλαδονήσι στις 21 και 22 Ιουνίου.

Τις φιλικές αναμετρήσεις συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυοπίδας Κύθνου και ο Αθλητικός Όμιλος Κύθνου...

ky8nos-olympiakos-akadimies-22-6-2014-2

Τα σκορ ως γνωστό, είναι το τελευταίο που απασχολούν προπονητές και ακαδημίες όμως για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι στον πρώτο αγώνα στην Δρυοπίδα έληξε ισόπαλο 3-3 ενώ το ματς στη Χώρα Κύθνου έληξε με 4-2 υπέρ των ερυθρολεύκων.

Στους δύο φιλικούς αγώνες συμμετείχαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας της Κύθνου, από 5 εώς 12 ετών, τα οποία έζησαν μοναδικές στιγμές!.

iliou-giorgos-2014-6

Στο τέλος του φιλικού αγώνα ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Δρυοπίδας Γιώργος Ηλιού απένειμε στου συμμετέχοντες αναμνηστικούς επαίνους καθώς επίσης και αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

konidaris-stavros-22-6-2014

Ο προπονητής της ακαδημίας Σταύρος Κονιδάρης έδωσε στο προπονητή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Τάσο Λαζάρου μια εικόνα της Παναγίας της Κανάλας.

Οι ερυθρόλευκοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν θερμά τους υπεύθυνους του camp, για τη διοργάνωση των αγώνων αλλά και για τη άψογη φιλοξενία. Τα παιδιά του Ολυμπιακού περιηγηθήκαν σε όλο το νησί και  είδαν όλα τα αξιοθέατα του νησιού και ενημερώθηκαν για την ιστορία και παράδοση της Κύθνου σε μια πολιτιστική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε μόνο γι αυτούς.

Ο Προπονητής των ερυθρολεύκων δώρισε στον Αθλητικό Όμιλο Κύθνου μια φανέλα της εθνικής μας υπογεγραμμένη από τον διεθνή ποδοσφαιριστή Χρήστο Πατσατζόγλου.

Δείτε εδω... περισσότερες φώτος.

ky8nos-olympiakos-akadimies-22-6-2014-3

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares