Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 10:59

«Βάζει τα θεμέλια» ο ΑΟ Κύθνου για το νέο πρωτάθλημα!;

Στις 2 Νοεμβρίου 2013 μετά συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου Κύθνου και του υπεύθυνου Ακαδημιών πήρε σάρκα και οστά η υλοποίηση μιας ιδέας που ήταν διακαής πόθος ετών.

Η ίδρυση του Αθλητικού Ομίλου Κύθνου είναι γεγονός και μετά από 6 μήνες ζωής, τα παιδιά έχουν καταφέρει να ενταχθούν σε έναν νέο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας σύμφωνα με τα ιδεώδη του Αθλητισμού.

Οι προοπτικές που δημιουργούνται σε σχέση με την ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μέριχα, δίνει τη δυνατότητα ένταξης του νησιού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως, στη διάρκεια αυτών των 6 μηνών βρέθηκαν θερμοί υποστηρικτές, όπως οι γονείς των παιδιών, οι χορηγοί, το προσωρινό Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Κύθνου και ο Δήμαρχος Κύθνου.

Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω ενεργειών ήταν και η επίσκεψη του Καρδιολόγου κ. Δρούγκα Αθανάσιου στο νησί της Κύθνου, για την αφιλοκερδή εξέταση των νεαρών μελών του Αθλητικού Ομίλου Κύθνου.

Η συνεχής, αδιάκοπη και επιτυχημένη συνεργασία του Δ.Σ Αθλητικού Ομίλου Κύθνου με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών κ. Σταύρο Κονιδάρη μόνο θετικά αποτελέσματα έχουν επιφέρει και ευχόμαστε να είναι μακράς διάρκειας.

Όσο αφορά την ομάδα ανδρών και την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, (όπως είχαμε αναφερθεί σε παλιότερο άρθρο μας), τα πρώτα δήγματα είναι πολύ θετικά. Οι συζητήσεις συνεχίζονται θα και οι αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μετά το Πάσχα.

ky8nos-12-2-2014

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares