Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:55

Κωνσταντόπουλος: Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Φουστέρη και όσους συνεργάστηκα στον ΑΣ Σαντορίνης

Οι συζητήσεις για το χτίσιμο των ρόστερ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 έχει ήδη ξεκινήσει.

Παράλληλα, αναμένονται και αλλαγές, όπως αυτές στον δευτεραθλητή ΑΣ Σαντορίνης 2020, που αναμένεται να επιστέψει στην ιδρυτική ονομασία του συλλόγου που δεν είναι άλλη από τη Θύελλα Καμαρίου.

Η πρώτη είδηση πάντως έρχεται από τον ίδιο τον προπονητή που οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο. Σε δήλωση που παραχώρησε στο sportcyclades.gr ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Σαντορίνης, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε,

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Όταν καλέστηκα πέρυσι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΑΣ Σαντορίνης 2020, αποδέχτηκα την πρόσκληση - πρόκληση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει ο πρόεδρος Βαγγέλης Φουστέρης, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Για την κατάκτηση της 2ης θέσης σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ σκληρά, με τους κόπους μας τελικά να ανταμείβονται.

Αυτή η συνεργασία είχε θετικό πρόσημο για όλους μας, καθώς λειτούργησε προς όφελος του ποδοσφαίρου στο νησί μας. Η ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας με βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένο για την επίτευξη των στόχων μας, αλλά και των σχέσεων που δημιουργήσαμε μέσα στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Βαγγέλη Φουστέρη, όπως και όλη τη διοίκηση της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Ρούσσο (Νταντή) που ήταν εκεί καθημερινά να λύνει ότι πρόβλημα υπήρχε όπως και όλους τους συνεργάτες μου με πρώτο πρώτο τον Στάθη Φίλων που η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική

Την φυσικοθεραπεύτρια Ανδριάνα Βαζαίου και τον φροντιστή της ομάδας Τάσο Γερογιάννη

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ θέλω να το εκφράσω στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν υπερβάσεις. Όλους όσους ήταν, αλλά και αυτούς που ήρθαν στην ομάδα μετά τον Ιανουάριο. Όλοι μας αποτελέσαμε μία οικογένεια, μία γροθιά. Είμαι περήφανος για όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει στον δρόμο που έχει χαράξει και το μέλλον της ανήκει.

Από την πλευρά μου δεν λέω αντίο... λέω στο επανιδείν...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares