Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 01:09

Ελλάς Σύρου: Το ευχαριστώ του Ζιάβρα στους χορηγούς μαζί με «καρφιά»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα απαντάει στον ταμία του Αίαντα Γιάννη Σκλαβούνο που είχε μιλήσει για απρεπείς συμπεριφορά του προέδρου της Ελλάς.

Ο Νίκος Ζιάβρας τόνισε μεταξύ άλλων «Μάλλον εκείνη την μέρα ανακάλυψαν το instagram και το τι γράφεται εκεί».., αφήνοντας να εννοεί πως ο ίδιος κατέκρινε τον πρόεδρο της Ελλάς, χωρίς να μιλήσει καθόλου για τα όσα έγραψε ο πρόεδρος της ομάδας του Γιώργος Φώσκολος μια ημέρα πριν το παιχνίδι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Νίκου Ζιάβρα αναφέρει:

Μετα από μια μεγάλη προσπάθεια η Ελλάς Σύρου είναι πρωταθλήτρια Κυκλάδων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Γράφτηκε ιστορία καθώς αυτό το επίτευγμα δεν έχει προηγούμενο από συριανή ομάδα και γενικά είχε να συμβεί 20 χρόνια στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Σημαντικό για μένα ήταν που αυτή η επιτυχία ήρθε με την καθοδήγηση του Κώστα Παπαδόπουλου, ενός ανθρώπου που από μικρός τον ακολουθούσα και τον θαύμαζα για τις επιτυχίες που είχε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας με πρώτους βέβαια τους ποδοσφαιριστες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ θα είναι λίγο για τους χορηγούς που βοήθησαν και αυτή την χρονιά την προσπάθεια μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι τίτλοι έγιναν τρεις καθώς είχε προηγηθεί και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της β κατηγορίας. Η χρονιά όμως δεν τελειώνει εδω,για πολλούς από εμάς στην ουσία τώρα αρχίζει. Όλα αυτά θα είναι μόνο για τους ιστορικούς του μέλλοντος αν δεν μπεί το κερασάκι στην τούρτα,ο διακαής πόθος όλων των ποδοσφαιρόφιλων του νησιού που είναι η άνοδος στην Γ εθνική. Ζητάμε την στήριξη και την βοήθεια όλου του κόσμου σε αυτά τα μπαράζ..Όλοι μαζί να φέρουμε μια ομάδα της Σύρου στις εθνικές κατηγορίες..Η στιγμή είναι κρίσιμη..Βοηθήστε μας να γράψουμε ιστορία.

Η τώρα η ποτέ

Υ.Γ Μπορεί να πέρασαν αρκετές μέρες αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να απαντήσω και να προστατέψω το όνομα μου.Την περασμένη εβδομάδα δέχτηκα μια άνευ προηγουμένου επίθεση από ανθρώπους που θίχτηκαν από μια ανάρτηση..Μάλλον εκείνη την μέρα ανακάλυψαν το instagram και το τι γράφεται εκεί..Αν το είχαν κάνει νωρίτερα θα έβλεπαν τις χυδαίες επιθέσεις που έχω δεχτεί..

Βγήκε μια αστεία ανακοίνωση στην οποία δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω γιατί ήταν για γέλια.

Θα λέω την γνώμη μου,θα διεκδικώ το δίκιο μου και θα υπερασπίζω την επένδυση που έχω κάνει στο ποδόσφαιρο χωρίς να φοβάμαι κανένα..Αυτό έχω μάθει να κάνω και αυτό θα κάνω είτε σας αρέσει είτε όχι.

Η συριανή κοινωνία και το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων ξέρει.

Εσείς κάνετε ότι δεν ξέρετε.

ΥΓ.2 Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσυνη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares