Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 14:24

Αναμέτρηση ‘’κλειδί’’ σήμερα στις 19:00 στην Ερμούπολη

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν (17η αγωνιστική) για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, ενώ ο Πανναξιακός και η Σαντορίνη 2020 με 19 βαθμούς παλεύουν για τη δεύτερη θέση. Ο Παμμηλιακός ακολουθεί με 8 βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμό είναι η Α.Ε Πάρου μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε, και ο Πύργος, ο οποίος πρόσφατα πήρε την πολυπόθητη άδεια από το μητρώο.

   Στο σημερινό ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί απόψε στις 19:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, η Ελλάς με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει το πρωτάθλημα, το ‘’κλειδώνει’’ δηλαδή, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του. Ο Πανναξιακός χρειάζεται μόνο το διπλό, για να έχουν αυτός και η Σαντορίνη 2020, μαθηματικές έστω ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.

   Στις προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις τους, η Ελλάς Σύρου έχει δύο νίκες απέναντι στην ομάδα της Νάξου (1-3, 2-0) και μία λευκή ισοπαλία (0-0). Παρά τους δέκα βαθμούς όμως που χωρίζουν τις δύο ομάδες, τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάντα υπέρμετρο ενδιαφέρον, γιατί μπορεί η Ελλάς να είναι η πιο φορμαρισμένη και καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά και ο Πανναξιακός δεν παύει να είναι μία ομάδα η οποία καταθέτει την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο, και φυσικά η ομάδα που έχει τις περισσότερες διακρίσεις στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

   Ήρθε λοιπόν η ώρα η ομάδα της Ελλάς Σύρου και του προπονητή Παπαδόπουλου να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) μέσα στην έδρα της από Μάρτη μήνα ή η ομάδα του Πανναξιακού θα της χαλάσει έστω και προσωρινά τα σχέδια;  Η συνέχεια σήμερα το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο.

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares