Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 19:30

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο δήμος Μήλου στην αναβολή του αγώνα Παμμηλιακός - ΑΕ Πάρου

Αναστάτωση σε στους συλλόγους του Παμμηλιακού και της ΑΕ Πάρου, αλλά πολύ περισσότερο στη διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων προκάλεσε η ξαφνική απόφαση του δημάρχου Μήλου να κλείσει το στάδιο προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης ταρτάν.

Χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση και ενώ γνώριζε ότι έχει οριστεί ο αγώνας της Α' κατηγορίας Παμμηλιακός - ΑΕ Πάρου ο δήμαρχος απέστειλε το σχετικό έγγραφο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή προκάλεσε τον αποτροπιασμό των ανθρώπων της ΕΠΣ Κυκλάδων που ήδη είχαν ορίσει διαιτητές, αλλά πολύ περισσότερο είχα εξασφαλίσει την τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου Άρτεμις, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα της Πάρου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων που προσπάθησε να βρει λύση στο θέμα, ο δήμαρχος αρνήθηκε οποιαδήποτε διευκόλυνση προκειμένου να γίνει ο αγώνα, ακόμα και μία μικρή άδεια δύο ωρών. 

Δυστυχώς, για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι ο δήμος Μήλου δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τον αθλητισμό, καθώς και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί ανεξήγητα συμβάντα που έχουμε καυτηριάσει.

Η απόφαση του δημάρχου

2023 03 12 4

Το έγγραφο της ΕΠΣ Κυκλάδων

2023 03 12 3

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares