Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 18:10

Αποχώρησε με αιχμές από την ΑΕ Πάρου ο Γιώργος Μοστράτος

Μετά από μιάμιση σεζόν στον πάγκο της ΑΕ Πάρου και ευρισκόμενος μπροστά σε αδιέξοδο μετά τα τεράστια λάθη της διοίκησης ο Γιώργος Μοστράτος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο ικανότατος παριανός κόουτς ανέλαβε την ομάδα πέρυσι τον Οκτώβριο κα κατάφερε χωρίς μεταγραφική ενίσχυση να την θέσει ανάμεσα σε αυτές που πρωταγωνίστησαν.

Φέτος η διοίκηση της ομάδας δεν ανταποκρίθηκε στο ελάχιστο στον σχεδιασμό που είχε υποβάλει ο Γιώργος Μοσστράτος, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδυναμωθεί, αλλά παρόλα αυτά μέχρι και την υπόθεση με την καταγγελία ήταν σε επαφή με την κορυφή. 

Το τραγικό λάθος της διοίκησης με την καταγγελία που απέφερε ως φυσικό επακόλουθο την τιμωρία της, είχε ως συνέπεια να δημιουργηθούν «σύννεφα» με παραιτήσεις διοικητικών που δεν έγιναν γνωστές και τους παίκτες με τον προπονητή να παλεύουν μόνοι τους απέναντι σε όλους και σε όλα.

Μάλλον, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η υπομονή του Γιώργου Μοστράτου εξαντλήθηκε, αποχωρώντας, πράγμα που πριν λίγα λεπτά έκανε γνωστό και στους παίκτες του.   

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Γιώργου Μοστράτου: 

Μετά λύπης αποχωρώ από την ομάδα της ΑΕ Πάρου, αφού δεν υπάρχει κοινή συνισταμένη σε λειτουργικά θέματα και κοινό όραμα για το μέλλον.

Η πορεία της περσινής χρονιάς ήταν επιτυχημένη και στο τέλος αυτής, τον Μάιο του 2022 έκανα τον σχεδιασμό για τη σωστή οργάνωση και ενίσχυση της ομάδας της επόμενης χρονιάς, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α' κατηγορίας.

Δυστυχώς, η ομάδα δε σχεδιάστηκε όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα η φετινή χρονιά να ξεκινήσει με πολλά προβλήματα στο ρόστερ και αποχωρήσεις παικτών.

Παρόλα αυτά είχαμε πετυχημένο ξεκίνημα μέχρι να γίνει ξαφνικά η καταγγελία για το μητρώο, που ουσιαστικά έθεσε την ομάδα εκτός στόχων από τον Νοέμβρη, αφού της επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση -10 βαθμών.

Όλο αυτό έγινε χωρίς καμία ενημέρωση απ' τη διοίκηση προς τους παίκτες και τον προπονητή. Σε αντίθεση με όλα αυτά, προσπαθήσαμε μέχρι σήμερα να κρατήσουμε την ομάδα με τους παίκτες, όσους είχαν απομείνει, αλλά δυστυχώς τα άλυτα θέματα είναι πολλά.

Ευχαριστώ ΘΕΡΜΑ τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου αυτόν τον 1,5 χρόνο και ιδιαίτερα τους παίκτες μου, για τους οποίους είμαι υπερήφανος για την πορεία και το ήθος τους.

Ευελπιστώ οι υπεύθυνοι που έχουν τις τύχες της ομάδας να αναλάβουν εγκαίρως τις ευθύνες τους, για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον γι' αυτήν την ομάδα.

Με εκτίμηση,

Μοστράτος Γεώργιος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares