Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 14:58

Πήρε το ντέρμπι με τον Πανναξιακό η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου επιβλήθηκε με 2-0 του Πανναξιακού στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων για την 7η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας και διατηρήθηκε στην κορυφή φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Έτσι, η Ελλάς απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς είναι στο +5 από τον Πανναξιακό (8 β.), έχοντας βέβαια και ένα ματς λιγότερο.

Στο 6' ο Περιάλης σημάδεψε το δοκάρι για την Ελλάς, με τον Πανναξιακό να ανεβάζει ρυθμούς στη συνέχεια και να απειλεί στο 35' με την κεφαλιά του Πίντο μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

Η Ελλάς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Ο Οικονομόπουλος βρήκε με ωραία σέντρα τον Περιάλη κι αυτός από το σημείο του πέναλτι με τρομερό σουτ έκανε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάς, με τον Παράβαλο να σουτάρει από τα αριστερά της περιοχής και να σημαδεύει το δοκάρι.

Το 2-0 έγραψε ο Περιάλης στο 55', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Πανναξιακού και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ελλάς Σύρου: Παπαδόπουλος, Λάλας, Σταμούλης, Οικονομόπουλος, Κολιάνος, Ευιδέφ, Ογκνιάνοφ (82' Αργυρός), Μανουδάκης (57' Μπακατσέλος), Παυλόπουλος (82' Χατζηδιαμαντής), Περιάλης, Παράβαλος (74' Ρηγούτσος)

Πανναξιακός: Μένιος Συμεών, Κοττάκης, Σκούτρα, Γιαννής, Πιτταράς, Ευριπιώτης (86' Παπαματθαίου), Δεμερτζής, Πίντο, Γκασκόν, Τσουρης, Κουλούρης

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares