Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 22:59

«Γιγαντώνεται» με ''8'' μεταγραφές η Θύελλα Καμαρίου

Η απόφαση του ΑΟ Πύργου να αποσυρθεί, άνοιξε τον δρόμο των εξελίξεων στη Σαντορίνη, καθώς εκτός του Άλεξ Κωνσταντόπουλου, παίκτες της θύελλας Καμαρίου θα πρέπει να  θεωρούνται ακόμα πέντε (5) ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν στον ΑΟΠ.

Πρόκειται για τους Λουκα Σπάθη , Γιάννη Τσουκαλά , Βασίλη Μαναριωτη , Παπαθανασιου Γεώργιο και Κελι Αχμετάι, οι οποίοι έπειτα από συνάντηση με τον πρόεδρο της Θύελλας Καμαρίου συμφώνησαν να συνεχίσουν την πορεία τους στους ''Καμαριανούς''.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Φουστέρης δεν φαίνεται να πτοείται από το κακό ξεκίνημα της ομάδας, προχωρώντας σε απανωτές κινήσεις, καθώς μετά τη συμφωνία με τους πέντε, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών εκτός Σαντορίνης, με το σύνολο της ομάδας πλέον να γίνεται άκρως ανταγωνιστικό.

Τις κινήσεις, επιβεβαιώνει η ίδια η ομάδα μέσα από την ακόλουθη ανακοίνωση:  

Η διοίκηση της Θύελλας Καμαριου Ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Λουκα Σπάθη , Γιάννη Τσουκαλά , Βασίλη Μαναριωτη , Παπαθανασιου Γεώργιο , Κελι Αχμεται και το επόμενο διάστημα ,θα προστεθούν στο δυναμικό της ομάδας επιπλέων τρεις αθλητές για να γίνει το ρόστερ της ομάδας όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικό …

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares