Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 22:44

Επιστροφή στην κορυφή για την Ελλάς Σύρου με νέο χατ τρικ Παυλόπουλου

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στην Ερμούπολη η Ελλάς Σύρου επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Α.Ε. Πάρου με πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά τον Παναγιώτη Παυλόπουλο, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της συριανής ομάδας.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με σκληρές μονομαχίες και μαρκαρίσματα. Η Α.Ε Πάρου στημένη αμυντικά κράτησε χαμηλά το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως η Ελλάς επέβαλε τον δικό της ρυθμό επικρατώντας τελικά άνετα με το τελικό 3-0. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάς Σύρου επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία είχε χάσει προσωρινά μετά το θέμα που προέκυψε για την ομάδα του Πύργου με το μητρώο.   

    Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν μάλλον νευρικό και άτεχνο. Η Ελλάς φάνηκε αγχωμένη, καθώς η ομάδα της Α.Ε. Πάρου είχε στηθεί πίσω από την μπάλα περιμένοντας την αντίπαλό της, με σκοπό να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Υπήρχε εκνευρισμός και αρκετές κίτρινες κάρτες και για τις δύο ομάδες, με μία μάλιστα από αυτές στο 14ο λεπτό, να έχει αποδέκτη τον προπονητή της Ελλάς Σύρου, Κώστα Παπαδόπουλο. Η Ελλάς κατάφερε να ξεκλειδώσει την καλοστημένη αμυντική λειτουργία της Α.Ε. Πάρου λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 42ο λεπτό. Σε μια σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, ο Ογκντάνοφ σούταρε προς την εστία του Ρούσσου, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Α.Ε. Πάρου και ο Παυλόπουλος στο ‘’ριμπάουντ’’ πλάσαρε ψύχραιμα και άνοιξε το σκορ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

   Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάς μπήκε στο ματς απελευθερωμένη απ’ το άγχος του πρώτου ημιχρόνου και στο 48ο λεπτό ο Παυλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μανουδάκη διπλασίασε τα γκολ της Ελλάς και τα δικά του, γράφοντας το 2-0. Στο 65ο λεπτό έπειτα από γλυκιά σέντρα του Μανουδάκη ο Παυλόπουλος με το κεφάλι ξανά κάνει χατ τρικ, για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μετά τη Νάξο, και σημειώνει το τελικό σκορ διαμορφώνοντας το 3-0 για την Ελλάς.

Highlights:

2΄: Σε κεφαλιά του Έντσεφ από κόρνερ, η μπάλα περνάει άουτ για την Ελλάς.

16΄: Ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Παυλόπουλου, μπλοκάρει ο Ρούσσος.

30΄: Σε φάουλ του Μουράι για την Α.Ε. Πάρου, η μπάλα περνάει άουτ.

42΄: Ο Παυλόπουλος πλασάρει ψύχραιμα και ανοίγει το σκορ για την Ελλάς, 1-0.

48΄: Σε κόρνερ του Μανουδάκη, ο Παυλόπουλος με καρφωτή κεφαλιά γράφει το 2-0. 

49΄: Σουτ του Κρητικού για την Α.Ε. Πάρου, ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει την μπάλα.

60΄: Ο Περιάλης σουτάρει από πλεονεκτική θέση, ο Ρούσσος  αποκρούει ενστικτωδώς και ο Μπακατσέλος σε κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.

65΄: Σε γλυκιά σέντρα του Μανουδάκη, ο Παυλόπουλος με κεφαλιά ξανά κάνει το 3-0.

71΄: Ο Παυλόπουλος πλασάρει άουτ, έπειτα από πάσα του Παράβαλου.

82΄: Ο Περιάλης από αριστερά σε καλή θέση στέλνει την μπάλα άουτ.

85΄: Ο Ρηγούτσος με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχασε από τα αριστερά μεγάλη  ευκαιρία να σκοράρει.

Διαιτητική τριάδα: Ανδρικόπουλος, Αρμακόλας, Βακόνδιος.

Ελλάς Σύρου (Κώστας Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Σταμούλης, Παράβαλος (77΄ Ρηγούτσος), Οικονομόπουλος (87΄Αργυρός), Κολιάκος, Έντσεφ, Ογκντάνοφ, Μανουδάκης, Παυλόπουλος, Περιάλης (84΄ Πρίντεζης), Μπακατσέλος

Α.Ε. Πάρου (Γιώργος Μοστράτος): Ρούσσος, Μπέτσα, Γαβαλάς, Παντελαίος, Μουράι, Λόκα Γ., Βασιλόπουλος (86΄ Μπερνικόλας), Κρητικός, Αρκουλής (63΄ Ραγκούσης), Μάγγος (86΄ Κρητικός), Λόκα Κ.

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares