Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 12:03

Ντέρμπι κορυφής το απόγευμα του Σαββάτου στην Ερμούπολη

Με αγωνία περιμένει ο φίλαθλος κόσμος των Κυκλάδων –και όχι μόνο- το ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Ελλάς Σύρου και την Α.Ε. Πάρου το Σάββατο το απόγευμα στις 19:15, στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Οι δύο ομάδες που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους διεκδικώντας την κορυφή της βαθμολογίας, σ΄ ένα παιχνίδι που αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

   Ο φίλαθλος κόσμος των Κυκλάδων είναι γνωστό ότι διψάει για καλό ποδόσφαιρο και αναμένεται αύριο να συρρεύσει στο γήπεδο.

Η Ελλάς με επτά βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο από την αντίπαλό της. Η Α.Ε. Πάρου θα προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Ελλάς Σύρου. Η Α.Ε. Πάρου έχει έξι βαθμούς, με ένα όμως παιχνίδι λιγότερο απ΄ την Ελλάς.

   Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει δυνατά τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις και έχουν αποδείξει ότι έχουν, αν μη τι άλλο, τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. Τα καλύτερα λοιπόν έπονται και αναμένονται αύριο, όπου ευχόμαστε πάνω απ΄ όλα νικητής αυτής της αναμέτρησης να είναι το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.  

 

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares