Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 17:39

Με Χατ Τρικ του Παυλόπουλου πέρασε νικηφόρα η Ελλάς Σύρου από τη Νάξο

Η Ελλάς Σύρου ήταν η νικήτρια του κυκλαδίτικου ντέρμπι απέναντι στον Πανναξιακό, τον οποίο και νίκησε με 1-3 στη Νάξο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Παναγιώτης Παυλόπουλος που επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον τίτλο του ''δεινού εκτελεστή'' πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Η αντίδραση του Πανναξιακού στην επανάληψη δεν επαρκούσε για να του δώσει κάτι από το παιχνίδι, που ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος.

Η ροή του αγώνα: 

Το παιχνίδι ήταν όμορφο, είχε τέσσερα γκολ, δυνατές μονομαχίες και πολλές φάσεις εκατέρωθεν.

Η Ελλάς Σύρου μπήκε δυνατά στον αγώνα, καθώς μέχρι το 3ο λεπτό έχασε δύο ευκαιρίες για ν΄ ανοίξει το σκορ, μία με τον Παυλόπουλο και μία με τον με τον Περιάλη.

Ο Πανναξιακός το επόμενο δεκάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι χάνοντας κι αυτός δύο ευκαιρίες με τη σειρά του, μία με τον Ευριπιώτη (εντυπωσιακή επέμβαση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ) και μία με τον Σκούπρα.

Στο 22ο λεπτό ο Ογκνιάνοφ βρήκε με μια κάθετη μπαλιά τον Παυλόπουλο, κι αυτός μ΄ ένα δεξί βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ποθητού γράφοντας το 0-1. Ο Πανναξιακός προσπάθησε ν΄ αντιδράσει με μια κεφαλιά του Κοττάκη, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Παυλόπουλος πέτυχε μέχρι το ημίχρονο άλλα δύο γκολ πραγματοποιώντας χατ τρικ! Ένα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Περιάλης, κι ένα από το ύψος της μικρής περιοχής του Ποθητού σε συρτή σέντρα του Περιάλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν μάλλον μουδιασμένες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πανναξιακός σταδιακά προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Στο 64ο λεπτό ο Σκούπρας με προβολή, έπειτα από ένα καλοζυγισμένο φάουλ του Πιτταρά, μείωσε το σκορ για τον Πανναξιακό, γράφοντας το 1-3.

Στο 75ο λεπτό ο Παυλόπουλος με κεφαλιά έχασε μία ακόμα ευκαιρία για την Ελλάς.

Στο 83ο λεπτό υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τα αίματα ν΄ ανάβουν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, σύντομα όμως επικράτησε η λογική και η παρεξήγηση έληξε. Στο 92ο λεπτό ο Περιάλης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ποθητού.

Το 1-3 ήταν και το τελικό σκορ.

PANNAXIAKOS ELLAS DIAITITES

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Αρμακόλας, Χατζόπουλος

PANNAXIAKOS ME ELLAS

Πανναξιακός (Προμπονάς) : Ποθητός, Καράι, Σκούπρας, Κοττάκης, Γιαννής, Πιτταράς, Ευρυπιώτης, Δεμερτζής, Πίντο, Γκαστόν (75 Ντάσιος), Κουλούρης

ELLAS 2022 2023 NAXOS

Ελλάς Σύρου (Παπαδόπουλος) : Παπαδόπουλος, Σταμούλης, Παράβαλος, Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Μανουδάκης, Περιάλης, Ογκνιάνοφ, Παυλόπουλος, Αργυρός (68 Χατζηδιαμαντής), Μπακατσέλος (38 Ρηγούτσος, 60 Νομικός)

Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares