Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 16:44

Ντέρμπι... παντού στην Α' Κατηγορία!

Η κλήρωση της Α' Κατηγορίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μήλο και η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη ντέρμπι!

Η κληρωτίδα στη Μήλο για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας σήμερα είχε... κέφια. Κι αυτό διότι μας έδωσε ντέρμπι με το... καλημέρα.

Η νέα σεζόν ξεκινάει πολύ δυνατά με το ντέρμπι στη Σύρο ανάμεσα στην Ελλάς και τον ΑΟ Πύργου. Την 1η αγωνιστική επίσης η ΑΕ Πάρου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παμμηλιακό και η Σαντορίνη 2020 τον Πανναξιακό.

Τη 2η αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι Νάξου-Σύρου, με τον Πανναξιακό να υποδέχεται την Ελλάς, ενώ ο ΑΟ Πύργου παίζει στην έδρα του με την ΑΕ Πάρου και ο Παμμηλιακός φιλοξενεί τη Σαντορίνη 2020.

Την 3η αγωνιστική ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται τον Πανναξιακό, ο Παμμηλιακός την Ελλάς Σύρου και η ΑΕ Πάρου τη Σαντορίνη 2020.

Την 4η αγωνιστική διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Σαντορίνη 2020 και τον ΑΟ Πύργου, ενώ η Ελλάς Σύρου φιλοξενεί την ΑΕ Πάρου και ο Πανναξιακός τον Παμμηλιακό.

Τέλος, την 5η αγωνιστική η Σαντορίνη 2020 κοντράρεται εντός έδρας με την Ελλάς Σύρου, η ΑΕ Πάρου υποδέχεται τον Πανναξιακό και ο Παμμηλιακός παίζει στη Μήλο με τον ΑΟ Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 γύρους και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το κάθε παιχνίδι αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς όλες οι ομάδες έχουν τις δυνατότητες να πάρουν την πρωτιά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ποδοσφαιρικό κοινό των Κυκλάδων θα απολαύσει θέαμα τη φετινή σεζόν!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares