Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 00:19

Τινάζει την μπάγκα στον αέρα με Σουμπίνιο η Ελλάς Σύρου

Αν ολοκληρωθεί… θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου στην Σύρο και μια από με τις μεγαλύτερες στις Κυκλάδες.

Ο Μαρινάλντο Σίσερο ντα Σίλβα, γνωστός απλά ως Σουμπίνιο λέει το «Ναι» στην Ελλάς Σύρου και ταξιδεύει αύριο για την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Ο Σουμπίνιο είναι πολύ γνωστός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει περάσει από την Σούπερ Λικ φορώντας τις φανέλες Ολυμπιακού, Ατρομήτου, ΟΦΗ , Λεβαδειακού και Πανσεραϊκού.

Διακαής πόθος του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν ο γνωστός Βραζιλιάνος, με το Νίκο Ζιάβρα να κινείται αστραπιαία για να κλείσει τον παίκτη, έχοντας και την συγκατάθεση του Άκη Πύργου και Αντώνη Χατζαντώνη που «τρέχουν» τα σοβαρά ζητήματα της ανδρικής ομάδας.

Ο Σουμπίνιο αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός. Σε μικρή ηλικία αγωνίστηκε στις βραζιλιάνικες Σάο Ζοζέ, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Σοροκάμπα, Ζοζεένσε, Ζακαρεΐ, Βάσκο ντα Γκάμα.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ήταν με την Σάο Πάολο, το 2005. Μεταγράφηκε στην Κορίτιμπα και αργότερα στην Πόντε Πρέτα το 2007, ενώ το 2008 πέρασε από την Ρίο Κλάρο.

Την σεζόν 2008-09, μεταγράφηκε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και στην Λεισόες, την οποία σαν βασικό μέλος της, βοήθησε να κατακτήσει την 6η θέση, την καλύτερη που έχει βρεθεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, στην νεότερη ιστορία της.

Το καλοκαίρι του 2009, ο Εθνικός Πειραιώς τον έφερε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική για μια σεζόν. Με τις καλές του εμφανίσεις κέρδισε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το επόμενο καλοκαίρι. Στην συνέχεια παραχωρήθηκε στον  Πανσερραϊκό για την σεζόν 2010-11. Το πρώτο μισό της σεζόν 2011-12 το πέρασε δανεικός στον ΟΦΗ  και το δεύτερο εξάμηνο στον Λεβαδειακό.  Για την σεζόν 2012-13 υπέγραψε τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας στη Football League.

Το 2022 υπέγραψε για λογαριασμό του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. στην οποία επέστρεψε μετά από 12 χρόνια.

Πηγή: logotypos.gr (Μάκης Πρίντεζης)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares