Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 19:16

Ελλάς Σύρου: Επίσημα ο Παπαδόπουλος, στο πλάι του Λιγνός και Κοτζαπαναγιώτης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Παπαδόπουλο επισημοποίησε η Ελλάς Σύρου.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στο πλάι του τον Μιχάλη Λιγνό και τον Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη, που επίσης ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο της Σύρου.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά από χρόνια, επιστρέφει στο νησί μας, όπου και θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνέδεσε το όνομα του με τα καλά χρόνια του Συριανού ποδοσφαίρου, καθώς έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο των Ελλάς, Α.Ο Σύρου και Άνω Σύρο. Επιστρέφει στην Σύρο και την Ελλάς με στόχο να επιτύχει μαζί της την άνοδο στην Γ Εθνική, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο όλων των Συριανών φιλάθλων.

Αξίζει να τονιστεί πως ο νέος προπονητής μας έχει δεκαετή εμπειρία από την παρουσία του στους πάγκους μεγάλων ομάδων της Α Εθνικής στο πλευρό του Μάκη Κατσαβάκη, όπως οι Ηρακλής, Άρης, Καλαμαριά, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε αρχικά καλό καλοκαίρι και καλή αγωνιστική σεζόν.

Στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου ο Μιχάλης Λυγνός

Η χαρά μας μεγάλη που στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου θα ενταχθεί ο Μιχάλης Λυγνός. Άλλος ένας άνθρωπος με μεγάλες παραστάσεις από την Α Εθνική και ιδιαίτερα αγαπητός στο Συριανό ποδόσφαιρο επιστρέφει σε ενεργό ρόλο στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης παραμένει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

Ο Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Ελλάς. Ο ταλαντούχος γυμναστής θα βρίσκεται στο πλευρό του Παπαδόπουλου και του Λυγνού, αποτελώντας την «τριπλέτα» στον πάγκο του Α..Π.Ο Ελλάς Σύρου.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares