Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 13:29

«Ενεργοποιεί βόμβα» με Κώστα Παπαδόπουλο στον πάγκο της η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας που θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, με στόχο την άνοδο στην Γ Εθνική.

Ο Νίκος Ζιάβρας με συντονισμένες κινήσεις και έχοντας στο πλευρό του τους Άκη Πύργο και Αντώνη Χατζαντώνη, καταστρώνουν τα πλάνα της νέας χρονιάς, δίνοντας το «τιμόνι» της ομάδας στον έμπειρο τεχνικό από το Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κώστας Παπαδόπουλος αναμένεται να πει το «ναι» και να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σύρο μετά από αρκετά χρόνια.

Αξίζει να τονιστεί πως ο Παπαδόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Συριανό ποδόσφαιρο, καθώς έχει περάσει με επιτυχία από Ελλάς, Α.Ο Σύρου και Άνω Σύρο τα καλά χρόνια του Συριανού ποδοσφαίρου.

pap

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει διαγράψει μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική πορεία στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Πλάι στον Μάκη Κατσαβάκη πέρασε από «ιερά ονόματα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Ηρακλής, Άρης, Καλαμαριά, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει οδηγήσει ομάδες με σπουδαίες πορείες και στα Εθνικά πρωταθλήματα (Γ Εθνική) όπως οι Κοζάνη, Α.Ε Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κιλκισιακός, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Γαζώρου και έρχεται στην Σύρο με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Γ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.

Πηγή: logotypos.gr (Μάκης Πρίντεζης)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares