Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 12:21

Επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας του ΑΟ Πύργου με τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο

Τα «κλειδιά» του ΑΟ Πύργου θα βρίσκονται για 5η συνεχόμενη σεζόν στα χέρια του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, καθώς μετά το δημοσίευμα μας για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για να επισημοποιήσει τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αλέξη Κωνσταντόπουλου αποτυπώνεται πλήρως μέσα από την ακόλουθη ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πύργου Σαντορίνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο, που θα είναι ο επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με την επαναδημιουργία του συλλόγου μας και η δουλειά που έχει κάνει στον σύλλογο μας αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα, καθιστώντας κάθε χρόνο πρωταγωνιστή τον ΑΟ Πύργου.
Υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων. Μαζί έχουμε σχεδιάσει το πλάνο του συλλόγου μας για το μέλλον, μαζί θα το υλοποιήσουμε προς όφελος των αθλητών της Σαντορίνης και του χωριού μας.
Ευχόμαστε στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και το επιτελείο του καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.
Για το Δ.Σ. του ΑΟ Πύργου το γραφείο τύπου

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares