Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 16:14

Ελλάς Σύρου: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός με ψηλά τον πήχη

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ελλάς Σύρου με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Κυκλάδων και την συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, την αποχώρηση Λεονταρίτη-Γούτη από τις ακαδημίες και τον Νίκο Βουτσίνο να αναλαμβάνει διπλό ρόλο τεχνικού διευθυντή σε Ακαδημίες και Ανδρική ομάδα, ο σύλλογος «βάζει μπρος»… για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Οι στόχοι;; Οι ίδιοι. Αυτό αποφασίστηκε από τους επικεφαλής (Ζιάβρα, Πύργο, Χατζαντώνη) στην συνάντηση των τελευταίων ημερών.

Η Ελλάς Σύρου δεν «κάνει πίσω», αποφασισμένη να διεκδικήσει το «όνειρο» της ανόδου στην Γ Εθνική. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Ζιάβρας, σε συνεργασία με τον Τεχνικό διευθυντή Νίκο Βουτσίνο και έχοντας την πλήρη στήριξη του Άκη Πύργου και Αντώνη Χατζαντώνη, θα ξεκινήσει τις επαφές με προπονητές εκτός Σύρου, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μπει στο πλευρό του και Συριανός προπονητής σε ρόλο βοηθού.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ειλημμένη είναι η απόφαση να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας (αν τους εγκρίνει ο νέος προπονητής) και πλάι σε αυτούς να αποκτηθούν 4-5 παίκτες υψηλότερου επιπέδου που θα έρθουν και θα κάνουν την διαφορά.  Όπως και να έχει τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις…

Πηγή: syros-sports.gr 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares