Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 16:26

Νίκη γοήτρου για τον Πύργο, πρώτη ήττα για την πρωταθλήτρια Ελλάς Σύρου

Νίκη γοήτρου με 1-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια Κυκλάδων, Ελλάς Σύρου πέτυχε ο Πύργος, που πλέον γράφει ένα μοναδικό ρεκόρ παραμένοντας δυόμισι χρόνια αήττητος στην έδρα του.

Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα από την επανασύσταση της Ελλάς Σύρου που παρέμενε επί 3 χρόνια αήττητη. Η ομάδα της Σύρου που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις, έχοντας και ένα δύσκολο ταξίδι από πλευράς καιρού έχει παράπονα από τη διαιτησία για πέναλτι που έκρινε το ματς.

Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, με το κυρίαρχο στοιχεί να είναι ο δυνατός αέρας και οι προσωπικές μονομαχίες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 35', όταν μετά από ανατροπή του Μαναριώτη καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός, Βαγγέλης Νομικός.

Πλέον η ομάδα της Σύρου ετοιμάζεται για την μεγάλη φιέστα πρωταθλήματος με τον ΑΜΣ Φιλωτίου σε αγώνα που θα γίνει  στην Σύρο, ενώ ο Πύργος, έχει ακόμα δύο παιχνίδια, εντός έδρας με τον Πανναξιακό και εκτός με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στη Σαντορίνη για τον ημιτελικό Κυπέλλου..

Διαιτητής: Μαλολλάρι, βοηθοί: Ρούσσου-Βάιλας (παρ: Μενδρινός)

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Συριανός, Λαλάς, Κολλιάκος, Μαραγκός, Αργυρός, Μανουδάκης, Μπούνας, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Μάιπας, Περιάλης

Αναπληρωματικοί: Σαμανίδης, Πρίντεζης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Σελιστάι, Αχμετάι, Μαντούσης, Νομικός Β., Κρεμμύδας, Λύτρας, Δαβιλάς, Μαναριώτης, Λούκα, Κλουβάτος Σ.

Αναπληρωματικοί: Κελίδης, Καραμολέγκος, Πάγια, Νομικός Μ., Φύτρος Σ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares