Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 23:07

Χειροκροτήθηκε στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση η ΑΕ Πάρου

Η εικόνα με τους φίλους της ομάδας να χειροκροτούν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Πάρου επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πιστοποίησε ότι το εγχείρημα της ποδοσφαιρικής ένωσης του νησιού όχι μόνο πέτυχε, αλλά κατάφερε να δώσει νέα προοπτική στο παριανό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς για την ΑΕ Πάρου, που επικράτησε με 3-1 του επίσης άξιου συγχαρητηρίων ΑΜΣ Φιλωτίου, που τίμησε την ιστορία του, συμμετέχοντας ως η ''Σταχτοπούτα'' της διοργάνωσης στην β΄ φάση του πρωταθλήματος, έχοντας αξιοπρεπέστατη παρουσία.

Η ΑΕ Πάρου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε 8 λεπτά για να «καθαρίσει» το ματς πετυχαίνοντας τρία (3) τέρματα από το 14ο μέχρι το 22ο λεπτό.

Στο 14΄ μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου, ο Στρατής Κρητικός με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Η ΑΕ Πάρου ήταν καταιγιστική σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα και στο 20' κατάφερε να κάνει το 2-0, όταν ο Παντελαίος με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γιαννούλη στην περιοχή και εκείνος με όμορφη ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ, ο Στρατής Κρητικός βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Κοττάκη, με τον κ. Ρούσσο να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα και τον Αρκουλή που ήταν εύστοχος να κάνει το 3-0, κρίνοντας ουσιαστικά την έκβαση του αγώνα.

Το Φιλώτι που έδειξε τη γνωστή μαχητικότητα με συνοχές σε όλες τις γραμμές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής, όταν στο 88' ο Μαργαρίτης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Βιτζηλαίο και ο Κοττάκης ήταν εύστοχος από το πέναλτι που υπέδειξε ο κ. Ρούσσος.

Η ΑΕ Πάρου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 68' ο Μουράι απώθησε βίαια εκτός φάσης τον Μαργαρίτη και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Ρούσσο.

Καλή η διαιτησία του Βαγγέλη Ρούσσου και των βοηθών του Δρόσου και Γρυπάρη. 

ΑΕ Πάρου (Μοστράτος): Χαριστός, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (59΄Ρούσσος), Κιοσέ, Μουράι, Παντελαίος, Γιαννούλης, Κρητικός Δ. (71' Εσάι), Αρκουλής (59' Μανωλακούδης), Κρητικός Σ. (42΄Γιουρτζίδης).

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ποθητός, Προμπονάς, Λεγάκης, Μαργαρίτης, Πενίκου (λ. τρ. 46΄Χωριανόπουλος), Λογοθέτης, Βασιλάκης, Κοττάκης, Πράσινος Γ., Μανιός, Κρητικός Ν.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares